Figyelem! A Tini párkapcsolatok kategória kérdései 16 éven felüli látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 16 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 16 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Nagyon jó randi ötletek?
Figyelt kérdés
Igazából most ismerkedek a leányzóval, nem sűrűn tudunk találkozni, de most a rossz idő végett nem tudom semmi jót kitalálni és a mozi pedig nem jó ötlet mert semmit nem tudunk beszélni.. :( valakinek valami jó és ÉRTELMES ötlete? mindketten 18ak vagyunk :)2015. aug. 25. 17:02
1/5 anonim válasza:
biliárd, bowling, kávézó, kultúrált söröző, koktélozó, ki kell menekülni a szobából izék aminek nem tudom mi a neve... amúgy meg jó idő van nem tudom miről beszélsz. irány a kopaszi gát, margit sziget, pőcsömtudja.
2/5 A kérdező kommentje:
Nem Pesten lakok :) Győrben és itt eléggé vészes a helyzet :/
2015. aug. 25. 17:31
3/5 anonim válasza:
kultúrált söröző? cukrászda? mittomén vigyed el sétálni valahova, parkba idk
4/5 A kérdező kommentje:
Kávézót tartom jó ötletnek, az beválhat mivel pont mellette van egy park :) köszönöm szépen ! :)
2015. aug. 25. 17:36
5/5 anonim válasza:
A sétálás az hülyeség,mert unalmas,nem lesz maradandó élmény. Vidd el egy kávézóba,megisztok valami speckó finom különleges kávét (persze meghívod). Elücsörögtök,közben tudok dumálni. Vagy ha szeret mozogni,sportolni,menjetek el futni,bicajozni. Vagy ha van kutyája,és neked is,akkor egy jó séta egy szép helyen.
Neked kell tudni,hogy mit szeret.
Előző barátnőm imádta a focit,és meccsre jártunk c:
18F
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!