Kezdőoldal » Tini párkapcsolatok » Randizás » Szerdán megyek randizni. Ötletek?

Figyelem! A Tini párkapcsolatok kategória kérdései 16 éven felüli látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 16 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Szerdán megyek randizni. Ötletek?

Figyelt kérdés

15 (nemsokára 16 éves) lány vagyok. Szerdán randizni megyek egy 18 éves fiúval. Szerintetek milyen ruhát vegyek fel, milyen legyen a hajam, milyen sminket tegyek fel? Nem akarok kihívó sem lenni, se pedig túl egyszerű.

Testalkatom: 160 cm vagyok, vékony.

Hajam: barna, váll alatt ér kb 6-7 cm-re.

És a szemem barna. Ezek alapján tudnátok nekem írni ötleteket?

Előre is köszönöm :) fiúk is nyugodtan írhatnak, hogy nekik hogy tetszene egy lány. :)

2015. júl. 20. 22:02
 1/7 anonim ***** válasza:
100%
Szerintem úgy, ahogy eddig is, gondolom eddig is látott, és úgy tetszettél neki ahogy voltál. Lényeg, hogy kényelmesen és nyáriasan.
2015. júl. 20. 22:13
 2/7 anonim válasza:
Hova mentek randizni?
2015. júl. 20. 22:16
 3/7 A kérdező kommentje:
Hát igazából még nem tudom, hogy hova megyünk, szerintem sétálgatunk meg ilyenek. Busszal jön mert 30 km-re lakik tőlem. :) És most lesz az első találkozó, de már 4 hónapja ismerjük egymást, csak volt 2 hónap kihagyás mert összevesztünk, de most 2 hete megint nagyon jól kijövünk. :)
2015. júl. 20. 22:21
 4/7 Gyémántlány ***** válasza:
100%

Mindenképpen kényelmes ruhát vegyél fel. Valami olyat, amiben jól érzed magad, de mellesleg csinos. Ne (!!!) viselj se mély dekoltázst, se rövid aljat. Nem kell ilyenekkel elvonni a srác figyelmét.

A sminket se vidd túlzásba, mindenképpen legyen a hatás természetes. Kerüld a szemöldökig felérő tusvonalat például. Egy színes, nyárias rúzs feldobhatja az összhatást, de ha jobban érzed magad egy szájfénnyel, akkor az is tökéletes.

A hajadat szerintem engedd ki, nem kell túlbonyolítani. De ha ez az opció nem tetszik, egy fejtetőn összefogott konty kényelmes és csinos tud lenni így nyáron.

Hajrá :)

2015. júl. 20. 22:23
 5/7 Spectre_R42 ***** válasza:
100%

Bármit csak szájfényt ne! A többségünk nem szereti. Ragad nagyon.

19/F

2015. júl. 20. 22:25
 6/7 A kérdező kommentje:
Rendben, köszönöm a választ! :)))
2015. júl. 20. 22:25
 7/7 A kérdező kommentje:
Nem is nagyon szeretem a szájfényt. Inkább csak labellot használok, hogy ne száradjon ki a szám :)
2015. júl. 20. 22:26

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!