Kezdőoldal » Tini párkapcsolatok » Randizás » Hogyan hívjam el? Ötletek?

Figyelem! A Tini párkapcsolatok kategória kérdései 16 éven felüli látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 16 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Hogyan hívjam el? Ötletek?

Figyelt kérdés
A szituáció a következő: Van egy lány aki a helyi kutyafuttatóra le szokott járni heti 2x. Már az első pillanattól kezdve nagyon bejött, de első pár alkalommal nem mertem odamenni. Aztán erőt vettem magamon, és odamentem csak spontán beszélgetni. Azóta minden egyes alkalommal amikor ő is lent van a futtatón, odamegyek beszélgetni vele. Normálisan válaszol, visszakérdez tehát nem udvariasságból beszélget én így érzem. Amiért vacilálok az az, hogy eléggé csendes, sokszor én hozok fel témát, bár néha ő is kérdez. Próbálok viccelődni, és nyíltan beszélgetek nem feszengek, de vmiért nekem olyan mintha ő visszahúzódóbb lenne. Persze tudom, hogy vannak ilyen embertípusok. Csak nem tudom eldönteni, hogy kellemetlen neki a társaságom vagy csak ilyen típus. Nos kezd kusza lenni amit írok :D szóval a kérdésem az lenne, hogy tudnám elhívni valahova randira. Kérdezzek rá szimplán, hogy lenne kedved esetleg elmenni valahova fagyizni, inni stb.? Vagy ez béna szövegnek számít? Egyébb ötletet szívesen várok. Köszönettel egy 15/F.

2015. jún. 2. 14:24
 1/1 anonim ***** válasza:
Ha minden egyes alkalommal beszéltek, akkor gondolom már nem a 2-3. beszélgetésnél vagytok. Kérdezz rá, hogy mit gondol rólad, említsd meg neki, hogy szerinted kicsit visszahúzódó, és hidd el, egyből megered a nyelve. (Főleg ha elviszed fagyizni...:D)
2015. jún. 2. 16:02

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!