Figyelem! A Tini párkapcsolatok kategória kérdései 16 éven felüli látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 16 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 16 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
S. O. S Mit tegyek?
Figyelt kérdés
Van egy fiu akivel messengeren nagyon joba voltunk es szerelmet vallottunk egymasnak, azt ereztem szeretem. Majd az elso randinkon tegnap volt csok meg kezenfogva setalas stb. De valahogy nem ereztem azt amit kene, a vegere mar szinte rosszul voltam ettol az egesztol...A fiu 1 het mulva kikoltozik Angliaba es 1 ev mulva jonne vissza latogatoba..es a kerdes igazabol az h szerintetek most mondjam meg neko h nem erzem amit kene (holnap talalkoznank utoljara bar tarsasaggal) szoval a holnapot meg "jatszam meg" hogy jol erezze magat es csak miutan elment mondjam meg neki?Magyarul: ma vagy holnap kozoljem vele h nem szeretem?2015. aug. 18. 18:44
1/3 Zedricht válasza:
De ha massal kozben osszejossz es megtudja szarabb lesz neki.
2/3 anonim válasza:
Nem ismeritek egymást elég régóta, hogy kivárjátok azt az 1 évet... Amikor találkozol vele, legyél vele kedves, értesd meg vele, hogy sajnos ez nem fog működni... Úgysem fogjátok kibírni egymás nélkül, ezért biztos abban az 1 évben lesz valaki másotok... Ha érez valamit irántad, nagyon szomorú lesz, de sokkal rosszabb, ha azt látja, hogy mással smárolsz (ez történt velem is, csak fordítva). Legyél bátor és mondd meg neki, hogy te nem akarod ezt az egészet, minél előbb!
3/3 anonim válasza:
Mond meg neki minél hamarabb, szemtől szembe, így a legegyszerűbb.
További kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!