Figyelem! A Tini párkapcsolatok kategória kérdései 16 éven felüli látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 16 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 16 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Ez jo ajandek hogy tudatositsam benne hogy nagyon szeretem?
Figyelt kérdés
A lany 15 eves es.kony moly. Rengeteget olvas.
Es talaltam egy olyan konyvet amit meg o se olvasott el.
Nos arra gondoltam hogy veszek neki egy konyvet, egy valami kis aranyos lapot amire I LOVE U vagy ilyesmi van irva(nem egy papir fecnire gondolok, annal joval igenyesebbre) es egy szep rozsa szalat.
Es ezt rani elejen oda is adnam neki :)
Lanyok ti mit szolnatok egy ilyen ajandekhoz amit a 4-ik randin kapnatok?
2015. aug. 18. 15:50
1/6 anonim válasza:
Igen, ez nagyon cuki :3
Én is könyvmoly vagyok, nekem tetszene ;)
Sok sikert :)
2/6 A kérdező kommentje:
Amugy a kony Danielle Steel wings cimu konyvlenne
Koszonom a valaszt :)
2015. aug. 18. 16:15
3/6 A kérdező kommentje:
Konyv*
2015. aug. 18. 16:17
4/6 anonim válasza:
csinálj ilyen egyedi, I LOVE YOU-s könyvjelzőt, imádni fogja ;) Azt nem csak emlékbe teszi el, naponta x-szer ráfog nézni, és emlékezni rá :)
5/6 A kérdező kommentje:
Tennyleg.
Koszonom
(De most epp ketseges a helyzet :'( kapcsolatilag)
2015. aug. 18. 23:46
6/6 anonim válasza:
Ne aggódj a kétségek miatt majd megoldódnak csak ne nyomulj mert azt egyik lány se bírja!!!!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!