Kezdőoldal » Tini párkapcsolatok » Egyéb kérdések » Ha egy fiu szivet kuld vagy...

Figyelem! A Tini párkapcsolatok kategória kérdései 16 éven felüli látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 16 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Ha egy fiu szivet kuld vagy azt h szeretlek. Akkor mit irjak vissza neki? (mert en ot nem szeretem csak baratilag)

Figyelt kérdés
2015. aug. 16. 11:42
 1/7 anonim ***** válasza:
Mond el neki, hogy maradjatok csak barátok. Szerintem meg fogja érteni.
2015. aug. 16. 11:48
 2/7 anonim ***** válasza:
Innen már nem lehet azt mondani, hogy legyenek csak barátok, ha összetöri a szívét azzal, hogy nem szereti, akkor csak tovább kínozná, ha még barátok maradnának.
2015. aug. 16. 11:54
 3/7 A kérdező kommentje:
#2 igaz:/
2015. aug. 16. 11:55
 4/7 anonim ***** válasza:
Hát nem tudom... én ilyen helyzetben örülnék annak, ha a lány a barátom maradna... ~#1
2015. aug. 16. 13:41
 5/7 anonim ***** válasza:
Én meg 5 évig voltam így egy lánnyal, hogy csak a barátja maradtam, sőt a legjobb barátja és teljesen tönkre tett lelkileg azóta sem bírok felállni a padlóról, szerintem ha nem akarsz neki rosszat, itt szakítsd meg vele a kapcsolatot, minél előbb...
2015. aug. 16. 14:44
 6/7 anonim ***** válasza:
#3-as, én is gondoltam arra, hogy talán maradhatnék a lány barátja, de ha csak meglátom akár a facebookon a nevét, rögtön elszomorodom és arra gondolok, hogy soha sem lesz az enyém.
2015. aug. 16. 18:27
 7/7 anonim ***** válasza:
En is szoktam kuldeni,de nem azt jelenti hogy szeretem...Peldaul valami osztalytarsam atkuldi a hazit irok neki egyet vagy ilyesmi.Ha meg szeret akkor szuntess meg vele minden kapcsolatot hogy ne kinozd.
2015. aug. 16. 22:07

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!