Kezdőoldal » Tini párkapcsolatok » Randizás » Szerintetek ez most egy NEM?

Figyelem! A Tini párkapcsolatok kategória kérdései 16 éven felüli látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 16 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Szerintetek ez most egy NEM?

Figyelt kérdés

Sziasztok! Van egy lány aki tetszik. Egy háromhetes táborban ismerkedtünk meg nyár közepén, és azóta rendszeresen beszélünk facebookon, egyszer említettem neki hogy kéne csinálni egy találkozót a tábor tagokkal valamikor a nyár folyamán. Amikor ezt mondtam neki akkor még nem voltam annyira belezúgva de aztán ez változott

Utána mindketten elmentünk egy másik táborba 1-1 hétre akkor is sokat beszéltünk (főleg facebookon) és nekem nagyon megtetszett a stílusa, a gondolkodása, no meg ő maga.

Nemrég elszántam magam hogy elhívjam egy randira, mozis randira gondoltam ezért mielőtt elhívtam volna beszélgettem vele egy csomót filmekről, tehát tudtam mit szeret, meg is kérdeztem hogy lenne e kedve eljönni velem megnézni xy filmet. erre ő azt mondta hogy nézzük meg inkább a táboros csapattal...

Tehát ez most egy nem?

2015. aug. 17. 21:55
 1/9 A kérdező kommentje:
ja igen f/16
2015. aug. 17. 21:58
 2/9 anonim ***** válasza:
Vagy nem fogta fel hogy randit akarsz, vagy igen csak nem akar elutasitani ezért a randitokra több embert is el hiv
2015. aug. 17. 22:00
 3/9 anonim ***** válasza:
Amugy pedig mozizàs randi butasàg ès gyàvasàg.
2015. aug. 17. 22:08
 4/9 anonim ***** válasza:
Szerintem se jó a mozis randi. Én azt mondanám, hogy egy kicsit később próbálkozz meg valami mással, és ha abból is kihátrál, akkor szerintem veheted akár nemnek is.
2015. aug. 17. 22:37
 5/9 anonim válasza:
VAgy pedig fel a lany..:)
2015. aug. 17. 23:23
 6/9 anonim ***** válasza:
Szerintem fel a lany, es ezert szeretne csapatosan menni, de a mozis randit felejtsd el! Nem jo, ha orakon at csak csendben ultok egymas mellett. Elso randira semmikepp ne vidd moziba. Menjetek kajalni vagy setalni vagy fagyizni:) a lenyeg, hogy tudjatok beszelgetni kozben.
2015. aug. 18. 02:49
 7/9 A kérdező kommentje:
Azért mennyek el vele csoportosan?
2015. aug. 18. 16:32
 8/9 anonim ***** válasza:
En is felek es ezert en is a barataimmal akarom elhivni a fiut aki tetszik. Nyugodtan menjetek el ugy, es koncentralj ra es ha megy, valjatok kulon:) Ugy magabiztosabb, ha nincs csak kettesben veled:) 02:49-es voltam:)
2015. aug. 19. 02:22
 9/9 anonim válasza:
Ere én is kiváncsi vagyok h egy lánynál mi a nem úgyhogy köszönöm nekem is hasznosok voltak a tanácsok (Én is egy lánnyal egy táborba ismerkedtem meg . DE nemtudom h amit mondot az egy nem a sétára vagy csak fél )
2015. aug. 20. 23:28

További kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!