Amennyiben még nem vagy 16 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Beszélgetés, hogyan csináljátok?
Èdes vagy.. A lényeg h add önmagad . Ha a beszédesebb fajta vagy akkor mesélj neki ,kérdezz tölle (ne ugy mintha vallatnád)
Ha a csendes kategoriába tartozol akkor a szemed beszéljen helyetted ,nézz mélyen a szemébe és sugalld azt h nyugodt vagy és boldog
ugy is lesz valami téma ,ha mást nem ő hoz fel vmit
Nálam alap, hogy mindig visszakérdezek. :) Aztán megint mond valamit amire rákérdezhetek, esetleg eszembe jut az adott dologról valami... Szerintem ha kínos csend van nem is igazán akar velem beszélgetni a partnerem.
Egyszer randiztam egy sráccal, akinek hatalmas egója volt komolyan :D ...még azt se kérdezte meg hogy vagyok, én tartottam életben a beszélgetést. Nah mondom tudod ki szórakozik ezzel :DD
Ne eldöntendő kérdéseket tegyél fel, hanem olyanokat, amikre kifejtheti a véleményét. Na jó, eldöntendő kérdést is tehetsz fel, de arra nyilván csak egy igen-t vagy egy nem-et fogsz hallani.
Viszont ha olyan lesz, mint egy interview, akkor az nem a te hibád, mivel te kérdezel, viszont ő csak válaszol. Nem érdeklődik.
Csönd esetére pedig készülj előre 1-2 kevésbé lényeges kérdéssel, amivel meg tudod szüntetni a csöndet.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!