Kezdőoldal » Tini párkapcsolatok » Randizás » Ma fogok találkozni egy...

Figyelem! A Tini párkapcsolatok kategória kérdései 16 éven felüli látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 16 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Ma fogok találkozni egy lánnyal, és nagyon izgulok. Hogyan kéne? . ( lent )

Figyelt kérdés

Sziasztok!

14 éves vagyok, és van egy lány aki tetszik. Én is tetszek neki, szóval minden happy. DE még nem járunk, és szeretné ha járnánk. Ugye az a szokás, hogy a fiúk lépnek, így hát ma fogom/ma szeretném tőle megkérdezni, hogy járunk-e ( természetesen élőben ).

Arra gondoltam, hogy nem úgy kérdezek rá, hogy:

- JÁRUNK-E? ( ͡° ͜ʖ ͡° )

hanem, hogy:

- Leszel a barátnőm?

Ez így korrekt?

És még egy dolog miatt izgulok:

Miután megkérdeztem, hogy járunk-e, és igent mondott, mit csináljak?

Csókoljam meg?

Öleljem meg?

Pusziljam meg?

vagy mit?:D

Előre is Köszönöm!:)

2015. aug. 15. 09:22
 1/6 anonim ***** válasza:
A második jobban hangzik:D De nem tudom hogy mennek ezek a dolgok, nálunk mindkettőnknek egyértelmű volt, hogy járunk és csak a biztonság kedvéért beszéltük meg, hogy most így van e:D Ha még nem csókolództatok, akkor szerintem ne most legyen az elő, egy ölelés vagy puszi aranyos, de ha nem csinálsz semmit szerintem úgy is rendben van:D A helyzetben majd érezni fogod, hogy mit kéne csinálni szerintem, felesleges előre megtervezni:) 18l
2015. aug. 15. 09:27
 2/6 anonim válasza:
Az ilyeneket bízd a véletlenre, legyél spontán, érezni fogod, hogy mikor kell megcsókolni. :) Én személy szerint így sosem beszéltem meg a barátnőimmel, hogy akkor mostantól járunk...? :D Csak úgy szimplán, mint ahogy az 1-es mondta, tudtuk, hogy járunk és kész. Amúgy sok sikert. Tényleg ne izgulj. Minden jönni fog majd ahogy kell.
2015. aug. 15. 10:18
 3/6 anonim ***** válasza:

Szerinteem,ez így jó, csak ne úgy, hogy találkoztok és akkor egyből ezzel indítasz, találkozzatok legyetek el, és amikor olyan pillanat van, akkor kérdezd meg, hogy lesz-e a barátnőd, persze nem csak úgy random megkérdezed, hogy hé figyelj leszel a barátnőm? Hanem mondd pl neki, hogy régóta tetszik és szeretnéd ha több is lenne közöttetek és hogy esetleg nem szeretne-e ő is többet/ nem lenne-e a barátnőd és szerintem ezután illik megcsókolni, mármint értelemszerűen csak ha igent mondott :DD nézz a szemébe,fogd meg a derekát (igen most ne a fenekét, hanem a derekát egy ilyen kérdés után pls), húzd magadhoz közel és csókold meg

Sok szerencsét :)

2015. aug. 15. 10:26
 4/6 anonim ***** válasza:

Szerintem sem lehet az ilyet előre megtervezni,majd a helyzet hozza ;)

Amúgy hogy csináltad azt a fejet?????

2015. aug. 15. 11:09
 5/6 anonim válasza:

Neee:DD ott a "nemzetközi perverz fej" :D

amúgy szerintem ha igent mondott,öleld meg vagy adj egy homlokpuszit:)

Sok szerencsét:)

2015. aug. 15. 11:30
 6/6 A kérdező kommentje:

Végre valaki elismeri a perverz fejet!:D

Amúgy megtörtént a dolog, és járunk:3♥

A kérdés után megöleltem, majd jött egy laza felelsz vagy mersz. Ott megtörtént a szájra puszi, aztán ha eljön az idő, jön a többi:D

Köszi mindenkinek!:)

2015. aug. 15. 21:48

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!