Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Keszulok az elso csokomra, egy olyan fiuval, akivel valoszinu, hogy nem fogok tobbet talalkozni. Nagyon izgulok, nem tudom mit hogy kell csinalni. Valaki tud segiteni?
Figyelt kérdés
Francia cserediak es, ha minden jol megy, akkor a csokot kovetkezo masnap hazamegy. Mar kerdezte, hogy szeretnem e, ha mi ketten...? Es azt mondtam neki, hogy lehet! Amugy 16 eves vagyok, par honap mulva 17.2014. ápr. 13. 21:09
3/7 anonim válasza:
Ez igy neheziteni fogja az elvalast, bar nem biztos h soha tobbet nem latod, csinald vegulis mert miert ne...bar lehet o ezt csak egy kalandnak veszi..
Azert dugni nehogy dugjatok :D
4/7 A kérdező kommentje:
Nem azt nem terveztem,:D
2014. ápr. 13. 21:15
5/7 anonim válasza:
Szerintem csak akkor vállald be, ha nem ragaszkodsz nagyon hozzá, és fel tudod fogni kalandként, mókaként, illetve biztosan nem fogsz később kiakadni azon, h az első csókodat olyannak adtad, akivel semmi esély újból együtt lenni.
Én úgy adtam oda az első csókot, 22 évesen, hogy azt hittem lesz folytatás, és nem lett. És nagyon nehezemre esik még feldolgozni ezt, néha bánom, hogy hagytam magam. De ilyenkor az érzelmek felülkerekednek a józan észen, és nem gondolkodik az ember olyan sokat. :)
6/7 A kérdező kommentje:
Igazanol mar en is gondolkodtam egen. Az a helyzet, hogy mar rengeteg alkalmam lehetett volna, hogy csokolozzal, de ilyet meg egyiknel sem ereztem! Csak felek, hogy mivel nem tudom, hogy kell es ez a fiu igenis tapaszalt, rossz elmenyem lesz. Vagy pont forditva van? Hogy mivel tapasztalt, ezert vagja a dolgokat? ;)
2014. ápr. 13. 22:48
7/7 anonim válasza:
Csokold meg, es had menjen! Az enyem is ilyen volt, csak epp egy suliba jarunk, es o nem keresett. De nincs mit tenni , helyes kis nocsabasz. :/
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!