Figyelem! A Tini párkapcsolatok kategória kérdései 16 éven felüli látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 16 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 16 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Miért nem merek találkozni, miért nem bírom a fiúk közelségét?
Figyelt kérdés
16 éves lány vagyok. Előre leszögezném, hogy a fiúk tetszenek, mindig arra gondolok milyen jó lesz majd egy fiúval járni, ide-oda menni, stb. Csakhogy élőbe ez nem sikerül. Olyan szintű izgulás, inkább félelem van rajtam, hogy borzasztó. Alapból nem vagyok a fiúkhoz szokva, a családban egy sincs (húgommal és anyukámmal élek). Mellesleg nehezen bízok a fiúkban, nagy csalódásom még nem volt, de elég másokét hallani, és elmegy a kedvem. Szóval alapból szeretném a dolgot, de nem merek találkozni, ha meg mégis úgy jött össze eddig, nagyon féltem. Igaz tudtam beszélgetni meg ilyesmi, de különösebben jó érzést nem éreztem, amikor megcsókolt a srác. Ez miért van? Tény, hogy éretlen vagyok még szerintem (és anya szerint is), nem vagyok férfiakhoz szokva és eléggé gátlásos is vagyok. Arról nem beszélve, hogy a srác sem volt annyira szimpatikus. Őszintén, ez valami komoly probléma? Vagy csak éretlen vagyok még, esetleg rossz emberrel próbálkoztam? Segítsetek, mert már nem tudom mi lehet erre a gyógyír, illetve mitől lehet...2015. aug. 13. 22:43
1/8 anonim válasza:
Nem a megfelelőt találtad meg. (amugy en pont forditva vagyok, egyetlem fiu vagyok a csaladban es 5 lany mellett nottem fel. )
2/8 anonim válasza:
Vicces...én is ilyen vagyok :D Csak nem ennyire nyuszi /nem sértésnek szánom./
Mért nem próbálod úgy hogy úgy találkozol pár fiúval hogy közben ott vannak a barátnőid.
Egyébként szerintem nincs nagy baj amúgyis ha majd igázán megtetszik neked egy fiú akkor közelsége nem lesz fura meg olyan amilyeneket írtál xD :)
3/8 A kérdező kommentje:
Igen, erre sajnos van esély.:/
2015. aug. 13. 22:48
4/8 A kérdező kommentje:
Én sajnos ennyire nyuszi vagyok, de szó szerint, képes vagyok elbújni is egy fiú elől. Komolyan. De nem arról van szó hogy a lányok tetszenének, mert nem nézek rájuk úgy, csak egyszerűen tartok tőlük.:D Passz hogy mitől lehet, de azért megnyugodtam, hogy más is "szenved" ilyenben.
2015. aug. 13. 22:49
5/8 anonim válasza:
Szerintem csak nem "az" a fiú volt az. Vagy elkapkodtátok, mondjuk ha gátlásos vagy, nem biztos. Majd előbb-utóbb sikerl egy kapcsolat, csak legyél nyitott a fiúk felé.
6/8 A kérdező kommentje:
Köszönöm az eddigi válaszokat,remélem,igazatok lesz!:D
2015. aug. 13. 22:55
8/8 A kérdező kommentje:
Igen, lány vagyok és meleg vagyok.
2015. aug. 16. 00:39
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!