Kezdőoldal » Tini párkapcsolatok » Randizás » Rokon vagy nem rokon?

Figyelem! A Tini párkapcsolatok kategória kérdései 16 éven felüli látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 16 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Rokon vagy nem rokon?

Figyelt kérdés

Nagynéném elvált majd összejött egy másik férfifal, akit a nagybátyámnak tekintek. Náluk lakok már egy éve,az egyetem miatt.

Van egy fia, aki 8 évvel idősebb nálam, nagyon aranyos, kedves és szimpatikus. Ő máshol lakik, de gyakran feljár hozzánk. Sokat beszélgetünk mindenről, beleértve a szexet is. Utalt arra, hogy lehetne köztünk valami. Kicsit félek ettől az egésztől. Ha nem volna ilyen "rokon kapcsolatba" belemennék, de attól félek hogy ez az egész kiderül...

Ti belemennétek egy ilyen kapcsolatba?

19/l

2015. aug. 12. 22:46
 1/4 anonim ***** válasza:

Gyakorlatilag nem rokon.

A kérdés, hogy te a srácot minek tekinted?

2015. aug. 12. 22:47
 2/4 anonim ***** válasza:
100%
Genetikailag nem rokon, az más kérdés, hogy a családod elfogadná e. Nekem személy szerint nem lenne problémám vele, ha a családomban ilyen lenne, ha nagyon szimpatikus lenne, akkor szerintem belemennék a dologba, bár a 8 év nem kevés:D
2015. aug. 12. 22:48
 3/4 anonim ***** válasza:
Meglepődtem volna, ha mondjuk korodbeli lenne.........
2015. aug. 12. 22:50
 4/4 A kérdező kommentje:

Tudom, hogy genetikailag nem vagyunk rokonok :)

de azért eléggé (nem találok rá szavakat mit érzek) :D

hát igen, és ott van az a 8 év is... :\

2015. aug. 12. 22:51

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!