Kezdőoldal » Tini párkapcsolatok » Egyéb kérdések » Nagyon gáz? Nem annyira...

Figyelem! A Tini párkapcsolatok kategória kérdései 16 éven felüli látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 16 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Nagyon gáz? Nem annyira vészes, csak tetszik.

Figyelt kérdés

Anyukám unokatesójának a fia (nem vérrokon, csak egy hónapja ismertem meg, addig nem is ismertem) lényegében tetszik nekem. Mivel eddig nem ismertem (azaz állítólag mikor 6 éves voltam akkor találkoztunk) nincs is közöttünk olyan kapcsolat mint uncsitesómékkal. Szóval nagyon gáz, hogy most hogy így találkoztunk (1 hónappal ezelőtt) lényegében tetszik nekem? Azóta már álmodtam is vele, de nem vagyok belé szerelmes, csak tetszik.

14/L ő 16/F

2015. aug. 2. 15:53
 1/10 anonim ***** válasza:

"nem vérrokon,"

Ha az anyukád unokatestvérednek a fia ,akkor márpedig DE.

2015. aug. 2. 16:00
 2/10 anonim ***** válasza:
52%
Amíg nem akarsz kúrelni vele addig nincs gond. Kérdés hogy nálad mit jelent a tetszik szó. Mert sokan nem is szerelmesen kúrelnak csak tetszenek egymásnak.
2015. aug. 2. 16:06
 3/10 anonim ***** válasza:
68%

Azaz másodunokatesó.

De viszonylag távoli rokon, pláne, hogy nem is rokonként ismeritek egymást. Nem gáz, akár össze is jöhettek.

2015. aug. 2. 16:07
 4/10 A kérdező kommentje:
1-nek mondom h nem nem verrokon, anyukamat megkerdeztem, hogy ok hogyan kapcsolodnak hozzank, es akkor mondta hogy nem verrokonunk
2015. aug. 2. 17:03
 5/10 anonim ***** válasza:

A tetszés csak egy érzés. Az, hogy ki tetszik, nem lehet befolyásolni, de azt, hogy kivel akarsz összejönni, és hogy kivel jössz össze, azt lehet. Egyszerűen csak nem teszed meg.

És szerintem nem is érné meg.

2015. aug. 2. 17:29
 6/10 anonim ***** válasza:
Ismerek olyanokat, akik másod unokatestvérként házasok. És teljesen normális életet élnek ennek ellenére. Pedig vérrokonok. :)
2015. aug. 2. 17:44
 7/10 anonim ***** válasza:

Iiiigazából ő a másodunokatesód, szóval

a vérszerinti rokonod, ami nem elfogadott, bár ez talán az...

2015. aug. 2. 20:07
 8/10 A kérdező kommentje:
Ú, most jut eszembe hogy megsem ugy van. Anyukam unokatesojanak az apukajanak a testverenek a fia.
2015. aug. 2. 21:01
 9/10 kranpusz ***** válasza:
Biztos lényegtelen de szerintem harmad unokatesó...ugyan is anyukád unokatesója a Te másod unokatesód az Ő fia már harmad, vagy nem?!?
2015. aug. 5. 11:20
 10/10 A kérdező kommentje:
Ezt nem tudom...rokoni kapcsoltok megnevezeseben nem vagyok jo :'D
2015. aug. 6. 14:26

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!