Figyelem! A Tini párkapcsolatok kategória kérdései 16 éven felüli látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 16 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 16 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Szerintetek ebből lehet baj?
Figyelt kérdés
Sziasztok.eloszor is bocsanat hogy ekezet nelkul irok, remelem igy is olvashato lesz.
Na szoval en egy 6.os lany vagyok es tegnap este ramirt egy fiu (aki az iskolamba jart.de kb csak ennyit tudok rola meg a nevet)es kiderult hogy tetszem neki es szeretne jobban megismerni(de a fiu mar 9.es lehet).mara meg is beszeltunk egy talalkozot.bevallom nekem ez az elso "randim".felek nem tudom mi lesz ebbol.meg anyukam se tudja csak azt kutyat setaltatok.szerintetek is gyors ez egy kicsit?nagyon felek valamitol de en sem tudom nagyon mitol.😧 elore is koszonom a valaszokat!
2015. aug. 6. 07:37
2/3 A kérdező kommentje:
Hát van egy ilyen rész ahol körbe van telkekkel és oda szoktunk járni sétálni.
2015. aug. 6. 09:19
3/3 anonim válasza:
vigyázz a végén még megfogja a kezed
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!