Figyelem! A Tini párkapcsolatok kategória kérdései 16 éven felüli látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 16 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 16 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Szerintetek ebből még lehet valami? Esetleg ez is csak azt bizonyítja hogy barátágból nehezen lesz szerelem? (F)
Figyelt kérdés
Egy lánnyal sokáig csak barátok voltunk.Mivel jól megértettük egymást a legjobb barátok lettünk.Mivel kezdtem bele szerettem felvállaltam az érzéseimet és elmondtam neki hogy szeretem és szeretnék kapcsolatot tőle.Megpróbáltuk a kapcsolatot (csókon kívül nem volt semmi)de nem működött sokáig 1 hónapig mert a lány nem tudott belém szeretni és időt kért tőlem hogy adjak neki mert még nem tette túl magát teljesen a volt barátján.Most ismét csak barátok vagyunk.2015. júl. 31. 18:11
1/2 A kérdező kommentje:
*mivel beleszerettem
2015. júl. 31. 18:13
2/2 anonim válasza:
Várj, állj mellette továbbra is mint barát.. és majd meglátjátok, még lehet valami, de ahhoz tényleg idő kell..
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!