Amennyiben még nem vagy 16 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Jó ötlet volt a szakítás?
17-18 éves lány vagyok, a barátom 19. 3 éve élünk együtt. Nagy szerelemmel indult a kapcsolatunk kisebb bonyodalmak után zökkenő mentesen 2,5 évig. Nagyon szeretem de már ez nem a szerelemről szól, pedig úgy gondolom, hogy egy korombeli lánynak az kell a boldogságához. Viszont úgy érzem, hogy ő az én életem párja mert ez a kapcsolat maga lenne a tökéletes házasság. Mégis szakítottam vele, de ő várja, hogy újra együtt legyünk amivel nekem se lenne gondom addig amíg egy alapvető kapcsolat kézkötése nem kerülne szóba. Nem vagyok túl hűséges, de őt nem szeretném ezzel bántani, de már egyszer meg is tettem. Nagy lelkiismeret furdalásom volt miatta és ő azóta nem bízik bennem hiába mondok el neki Mindent.
Nem tudom eldönteni, hogy újra összemelegedjünk-e vagy inkább próbálkozzunk barátok lenni?
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!