Kezdőoldal » Tini párkapcsolatok » Randizás » Miért nincsen egy ilyen férfi...

Figyelem! A Tini párkapcsolatok kategória kérdései 16 éven felüli látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 16 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Miért nincsen egy ilyen férfi sem vagy csak én nem találok?

Figyelt kérdés
Már olyan régóta keresek egy férfit, aki mindegy hogy meleg vagy hetero, de csak az enyém lenne. Én most vagyok 20 éves, de valamiért mindig az idősebb férfiak vonzottak, olyan apuka stílusú férfiak. :) Nem csak a szex miatt, hanem

2015. aug. 3. 20:09
1 2
 11/16 anonim ***** válasza:
És aktív vagy passzív? Meg nekem alapvető, hogy a párom naponta leszopjon :$
2015. aug. 4. 09:38
 12/16 A kérdező kommentje:
Nálam a férfi legyen inkább aktív, sőt ha lehet csak az legyen, azért írtam hogy hetero stílusú férfit keresek mert én eddig csak passzív voltam mindig is és nem nagyon akarok aktív lenni. :P Ami nem is csoda persze. :D
2015. aug. 4. 10:16
 13/16 kranpusz ***** válasza:
Tudnám ajánlani a társkeresőket, ott nagyon sok kritériumokat be lehet állítani és van vagy 20 ilyen a web-en. Nem lesz könnyű dolgod, tudom, de próbálkozni kell. Én speciel ebbe a kategóriába esek amit keresel de nem szeretnék 20-asokkal ismerkedni, ez nem az én műfajom ha érted...
2015. aug. 5. 10:42
 14/16 A kérdező kommentje:
Utolsónak, már annyi helyre beregisztráltam régebben de töröltem magamat mindenhonnan mert mindenki csak szexet akart egyfolytában, meg csorgatta a nyálát és 99,9%-ban mindenkinek csak a fenekem tetszett hogy milyen szép formás, nem hazudok de ezt mindig mindenhol megkapom. :D Nem hogy a szemeimet vennék észre vagy nem tudom, a fenekem a téma. Na mindeegy, persze hogy megértem ezen nincs is mit magyaráznod, kinek ez tetszik kinek az tetszik, minden relativitás kérdése. :)^^
2015. aug. 5. 11:31
 15/16 anonim ***** válasza:

Rengeteg romantikus pasi van a világon, haverok között is rengeteget ismerek aki pasi létére filmezés-t mozizást vagy sétát előnyösíti mint csak azt hogy ágyba vigyen, csak ezt attól a korosztálytól ami neked ,,kellene'' attól ne várd el semmiféleképp

Mostani romantikusabb pasik zárkózottabbak pont azért mert k*va kevés olyan van aki őket nem közösíti

Hisz mostanába 17-19 körül ez megy hogy ha nem használod ki a alkalmat b*zi vagy.

Ezért sokan úsznak az árral és nem marad egyedi.

Ezért nem van hogy alig találsz romantikusat.

Aki komolyra venne egy kapcsolatot és törődő típus lenne az általában nem keresi a kapcsolatot mert 100ból 95x olyanba bukik bele aki lehordja minden gyíknak.

Na meg papucsnak

Szerintem mostani 17-19 körül kellene nézned mert ez az a korosztály ami unja a korabeli sztereotíp, nagyképű komolytalan lányokat, sokkal több odafigyelést kapnál mert jobban értékelnének

Hidd el haveri körbe spanok akiknek nem volt rövidebb kapcsolatuk mint 3-5 év mind ezt mondja, és én is ezt mondom hogy mostaniak komolytalanok.

Szerintem ezért lennél jobban értékelve

2015. aug. 5. 13:54
 16/16 A kérdező kommentje:
Szerintem meg igenis elvárhatom ezt egy 40 éves férfitól is, hogy odafigyeljen rám, romantikus legyen, ne csak a fenekem vagy a kockás hasam legyen neki a fontos, az izmaim stb, ha én is olyan leszek majd vele, mert ez oda vissza működik csak és eszem ágában sincsen 30 alatt nézelődni mert amiket én hallottam meg láttam tizenéves kisfiúkról hogy mit csinálnak a párjukkal, félrelépnek az gusztustalan volt, szégyelltem hogy meleg vagyok. De én itt nem fogok vitázni senkivel sem, hogy mit miért. :) Kiírtam egy kérdést, mindenki elmondta az álláspontját a dologról, elolvastam őket, ennyi. :)
2015. aug. 5. 18:06
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!