Figyelem! A Tini párkapcsolatok kategória kérdései 16 éven felüli látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 16 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 16 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Miért nincsen egy ilyen férfi sem vagy csak én nem találok?
Figyelt kérdés
Már olyan régóta keresek egy férfit, aki mindegy hogy meleg vagy hetero, de csak az enyém lenne. Én most vagyok 20 éves, de valamiért mindig az idősebb férfiak vonzottak, olyan apuka stílusú férfiak. :) Nem csak a szex miatt, hanem2015. aug. 3. 20:09
1/16 A kérdező kommentje:
Bocsi csak félrenyomtam. Szóval például hogy elvinne valahova először, beszélgetnénk, együtt lennénk, ő becézgetne, törődne velem stb. Lehet hogy ez csak álom, de én tényleg annyira szeretnék egy ilyen férfit. Aki magára ismert írjon. ^^ 20/f
2015. aug. 3. 20:12
2/16 A kérdező kommentje:
A korhatárt elfelejtettem, lehetőleg 30 felett. :)
2015. aug. 3. 20:13
3/16 anonim válasza:
Hát ha idősebb pasi után keresel akkor részemről bukta :/
De amúgy vannak ilyenek csak még nem talált be 1000% hogy mindenkinek van olyan társa akit egyszer megtalál és neki ő lesz a tökéletes, csak idő kérdése.
Hiszen tudod hogy milyen kell neked és nincs nagy elvárásod szóval tisztába vagy hogy mik az emberi határok.
Nyugi mindent a maga idejében
4/16 anonim válasza:
Ez nem apa típus, hanem romantikusabb, kedvesebb valaki.
5/16 A kérdező kommentje:
Elsőnek, igen igazad lehet. :) Most megnyugodtam egy kicsit. ^^
2015. aug. 3. 20:30
7/16 anonim válasza:
Hogy ilyet lány sosem ír, mindig csak a melegek... 😣
8/16 A kérdező kommentje:
Utolsónak, te akkor biztosan hetero vagy, figyelj, biztosan van olyan lány is aki ilyenekre vágyik. :) Csak tényleg meg kell találni vagy majd ő talál meg téged és akkor boldogak lesztek. ^^ Utolsó előttinek, persze hogy lenne de nekem elsősorban nem az a fontos, hanem hogy törődjön velem. ^^
2015. aug. 4. 08:58
9/16 anonim válasza:
Tehát ha törődök vele, reggel-este lehet szex? :$
10/16 A kérdező kommentje:
Talááán...:P De annak nagyon jó pasinak kellene lennie. :D^^
2015. aug. 4. 09:35
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!