Keresek olyan lanyt, akinek semmilyen elvarasa nincsen velem szemben, es cserebe nekem sincs vele szemben. Van itt ilyen?
Figyelt kérdés
2015. márc. 22. 05:07
1/22 A kérdező kommentje:
22/F Budapest
2015. márc. 22. 05:09
2/22 anonim válasza:
Ne várja el, hogy nem fogod a földre pofozni, hogy aztán, mikor fekszik, jól megrugdoshasd?
Neked sincs elvárásod vele szemben, tehát szavad sem lehet, ha a megbeszélt randira nem megy el?
3/22 A kérdező kommentje:
A kulsot tekintve nincsen semmilyen elvarasom.
2015. márc. 22. 06:37
4/22 anonim válasza:
Ha nincsen elvárásod ezt a csaj egyből látni fogja, olyan csúnya szerintem meg nem lehetsz hogy ne keljen neked elvárásaidnak lenni. KÖTELEZŐ elvárásaidnak lenni, hiszen szelektálnod kell neked is. A nő is megcsinálja úgy, hogy teszt kérdéseket lök feléd, ha helyesen válaszolsz akkor nő benne a vonzalom. 30% a külső 70% a belső a nő szemében.
5/22 anonim válasza:
Remélem van. Én is rettenetesen ocsmány vagyok a lányok szemében, szóval nem engedhetem meg, hogy akár a legapróbb elvárásom is legyen egy lánnyal szemben. De még így sem jött össze soha semmi, mert a lányok bizonyos szint alá sosem adják.
6/22 A kérdező kommentje:
Igen. En is ezt vettem eszre. De par honapja kiirtam ide egy hasonlo kerdest, es volt ket jelentkezo is. De attol tartok, csak szorakoztak.
2015. márc. 22. 11:49
7/22 anonim válasza:
Olyan nincs, hogy nincs elvárásod.
Csak megálltok egymással szemben, aztán nem történik semmi?
Ilyenbe én se mennék bele.
8/22 A kérdező kommentje:
7# Nem igazán értem mit mondasz.
2015. márc. 22. 14:40
9/22 anonim válasza:
Ha egy lányt keresel, akkor valamit VÁRSZ tőle.
Akkor már nem mondhatod, hogy nincs elvárásod.
10/22 A kérdező kommentje:
Szexre gondolsz talán?
Nekem nem gond, ha szexuálisan nem vonzódom hozzá.
Engem nem érdekel a szex. Az se gond, ha soha nem is lesz.
2015. márc. 22. 14:48
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!