Kezdőoldal » Szerelem, szex » Ismerkedés » Miért mondják hogy az ismerked...

Miért mondják hogy az ismerkedést lehet tanulni? Nem lehet. Vagy van bátorsága az embernek odamenni a másikhoz vagy nincs. Ha pedig nincs akkor semmilyen tanács meg trükk se segít.

Figyelt kérdés

Totál abszurdnak gondolom azokat a cikkeket könyveket tanácsokat (még ilyen tanfolyam is van!) amelyek arról szólnak hogy „Hogyan ismerkedjünk”.

És leírják elmondják, hogy milyen (ál)dumákkal kérdésekkel témákkal lehet megszólítani a kiszemelt lányt, milyen helyek alkalmasabbak az ismerkedésre, mik azok a jelek amik jelölik ha egy lány nyitott stb.

Én meg azt mondom erre, hogy az egész úgy ahogy van egy tömény hazug baromság. Egy mozdulattal lesöpröm az asztalról az egészet.

Itt vagyok én. Röviden és egyszerűen az a gond, hogy senkihez se merek odamenni.

Nekem aztán jöhetnek a tanácsokkal, hogy mit mondjak ha odaléptem…

HA ODALÉPTEM!

És ha odalépni se merek?

Na erre adjon valaki nagy okos tanácsot!

Csak egy lépés és utána megy minden.

Hát igen. Ha az a lépés meglenne, de nem lesz meg.

Senki, az atyaúristen se vehet rá hogy én bárkihez is odamenjek.

Itt lenne kedvem megkérdezni ezen cikkek könyvek íróját, hogy jó akkor erre valami világmegváltó bölcsesség? Lépjek oda? Kezdeményezzek? Hát azt nem sajnos. Bármit, de én oda nem megyek senkihez. Inkább a szakadékba lépek.

Akkor? Ja hogy itt meg is halt a dolog?

(Ne jöjjünk azzal hogy netes ismerkedés stb. Mindenki tudja aki nem az most megtudhatja, hogy a netes ismerkedések egy kalap szarok, a világ legnagyobb kamujai, ott az se igaz amit kérdeznek. Ott mindenki szép okos fiatal gazdag. Az 50 éves vénember 15 éves kislányka a neten. A tizenéves takony fiúkák mint én meg kisportolt gazdag harmincas vállalkozók. Hazudni bármit lehet.)

2015. márc. 15. 21:18
 1/10 anonim ***** válasza:
Győzd le magad, b4szki! Én is megtettem 18 éves koromra, mondjuk jól besz0ptam, de az már más kérdés... :)
2015. márc. 15. 21:19
 2/10 anonim ***** válasza:
Igazad van,ha nem mersz odamenni senkihez,akkor nem fog összejönni semmi.Kivéve,ha vagy olyan megnyerő külsőre,hogy a lányok menjenek oda hozzád,de az írásodból én nem erre tippelnék.De változtatni sosem késő :)
2015. márc. 15. 21:26
 3/10 anonim ***** válasza:
(Igazából erre nem tudok választ adni, csak azért írok ide, hogy megjelenjen a megválaszoltjaim listájában, mert engem is érdekelne valami tipp.)
2015. márc. 15. 21:53
 4/10 anonim ***** válasza:
Ne azzal menj oda hogy megkérdezed hogy fogják majd hívni leendő gyermekeiteket. Beszélgess velük kezdetben valami semlegesebb témáról. Nőkkel csak szoktál beszélgetni?
2015. márc. 15. 22:26
 5/10 A kérdező kommentje:

Szerinted szoktam?

Ez komoly kérdés vagy csak vicc az eredeti kérdésem ismeretében?

"Nőkkel csak szoktál beszélgetni?"

2015. márc. 16. 08:23
 6/10 A kérdező kommentje:

Nem megyek oda semmivel. Mint azt le is írtam.

"Ne azzal menj oda "

2015. márc. 16. 08:43
 7/10 anonim ***** válasza:
Úgy értem nő nemű osztálytárssal/munkatárssal bárkivel akivel gyakran találkozol szoktál beszélgetni nem?
2015. márc. 16. 12:56
 8/10 A kérdező kommentje:

Nem.

"szoktál beszélgetni nem"

2015. márc. 16. 13:32
 9/10 A kérdező kommentje:
Helyesbítek. Van olyan lány akivel szoktam. Na épp ők azok akikhez egyébként bottal se nyúlnék.
2015. márc. 16. 13:34
 10/10 anonim ***** válasza:
Beszélgess ezekkel a csúnya lányokkal többet. Valószínű ők is el fognak hajtani téged, ami azt jelenti hogy megjártad a poklot is, és ha még egy bányarém is elutasított akkor innentől kezdve minden csak jobb lehet. Szóval ha minimalizálni akarod a megaláztatást akkor szép és vadidegen lányoknál próbálkozz. Ha jó bőr akkor kisebb szégyen ha lekoptat, és mivel idegen ezért valszeg az életben nem fogsz vele többet találkozni.
2015. márc. 16. 22:34

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!