Kezdőoldal » Tini párkapcsolatok » Randizás » Szerintetek zavarba jött,...

Figyelem! A Tini párkapcsolatok kategória kérdései 16 éven felüli látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 16 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Szerintetek zavarba jött, vagy lerázásnak tekinthető?

Figyelt kérdés

Megismertem egy lanyt 3 napja, akkor csak koszontunk de ennyi. Bejeloltem visszaigazolt,irtam neki, hogy ott lesz-e a varosi bulin tegnap este, mondta hogy a baratnojevel ott lesz, utana tovabbi szep vasarnapot kivantam neki.

Este odamentem hozzajuk, beszelgettunk, elhivtak tancolni, ott kerdezgettem picit ot, de altalaban csak valaszolt mert hangos volt a zene, meg mondtam 1-2 bokot, es mindta, hogy aranyos vagyok. Ott lement ugy 3-4 szam , es mondta, hogy ezutan el kell menniuk, mert a baratnojenek az apja varja oket, mondtam, hogy oke, bementek a korbe tancoltak egyet , es leleptek, ugy hogy el se koszont.(mondjuk elegge el voltak foglalva a tanccal ekkor..) Utanuk siettem, es elkertem a szamat, kozben celoztam, hogy elviszem valahova. Szerintetek zavarba johetett , hogy ugy elment, vagy varta , hogy menjek utanuk? Sokan mondjak, hogy jol nezek ki, es magas is vagyok az atlaghoz. Mikor hivjam fel? Amugy o se egy rossz csaj, tehat..

2015. aug. 3. 08:53
 1/4 A kérdező kommentje:

18 evesek vagyunk, o 1 evvel fiatalabb.

Bocsi az ekezetekert.

2015. aug. 3. 08:53
 2/4 anonim ***** válasza:
100%

Már elköszönt tőled, amikor mondta, hogy mennek el. Azért nem ment oda még egyszer külön.

Ha le akart volna rázni, akkor nem adta volna meg a telefonját.

Akkor hívd fel, ha szeretnél vele találkozni. A lányok nem nagyon díjazzák az olyan taktikákat, hogy akkor x napig nem hívom, nehogy már azt higgye, hogy érdekel.

2015. aug. 3. 09:12
 3/4 A kérdező kommentje:

Szerintem is igazad van, haverom is ezt mondta..

Nem is gondoltam, hogy x napig nem hívom fel, nem szoktam taktikázni, szerintem ma ebéd idő után felhívom.

2015. aug. 3. 09:17
 4/4 anonim ***** válasza:

"18 évesek vagyunk... ő egy évvel fiatalabb"

ooooookééééé xdddddd

2015. okt. 25. 13:36

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!