Figyelem! A Tini párkapcsolatok kategória kérdései 16 éven felüli látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 16 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 16 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Sz ákos kérdése:
Lányok tudnátok segiteni?
Figyelt kérdés
lányok ha van egy fiú aki nálatok fiatalabb de rendes és kedves akkor van nálatok esélye?2015. aug. 1. 14:55
1/9 anonim válasza:
Nem valószínű. A lányok általában a náluk idősebb fiúkra hajtanak. Nem mondom, hogy nincs kivétel, egyik barátnőmtől fiatalabb a volt párja. Ez emberfüggő, de több esélyed lenne tőled fiatalabbaknál. 17/L
2/9 anonim válasza:
Hát egyetértek az előttem szólóval. Persze mindig vannak kivételek , nekem is egyik barátnőmnek egy tőle 1 évvel fiatalabb srác jön be , bár azért nem látszik hogy fiatalabb, de ez egyén függő.
15l
3/9 anonim válasza:
sajnos nem :) 17 éves kornál meghúzom a határt :)
17L
4/9 anonim válasza:
Nekem régen a másfél évvel fiatalabb fiú még renben volt. 16 évesen jártam két évig egy mésfél évvel fiatalabb, kedves fiúval. Most, hogy idősebb vagyok, egész szépen kitolódott a korhatár. 25 felett már az 5 évvel fiatalabb is simán rendben van.
5/9 anonim válasza:
Nem a kor szamit hanem az hogy mennyire erett:) egy 13 eves lehet erettebb egy 17 evesnel. De valaszolva a kerdesedre igen lenne eselye ha eleg erett hozzam:)
6/9 anonim válasza:
Talán 2-3 év még beleférne, de igazán nem a kora számít, hanem az, hogy milyen belül:) Mondjuk 13 évessel nem járnék, azért az egy kicsit pedo...18l
7/9 anonim válasza:
20/F a barátnőm 14 akkor én pedonak számítok ? -.-
8/9 anonim válasza:
Kicsit, de ebben a korban még nagyon számít az a 2 év. 14-20 vagy 12-18 nem mindegy szerintem.
9/9 anonim válasza:
A nők többsége azért választ magánál idősebb pasit mert így egy érzelmi/érettségi szintem lesznek. a fiúk későn érő típusok ezért én mindenképpen idősebbel jönnék össze. De mindig vannak kivételek és ha neked nagyon szimpatikus és érettnek látod akkor lehet érdemes meggondolni. :)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!