Hy! Tudnátok segíteni? Lányok. Kérlek írjatok kort is. Kép:Lent
Figyelt kérdés
Sokan mondták hogy sovány vagyok,meg azt is hogy izmos meg stb.De szerintem nem vagyok olyan sovány. 15F
2015. máj. 13. 21:28
1/9 anonim válasza:
izmos vagy 15 éves korodhoz képest,de tömeged még alacsony
Egy év múlva már elég erősek lesznek a csontjaid a konditermi edzéshez és mehetsz konditerembe edzeni
Ott meg aztán akár 20 kiló tömeget is magadra szedhetsz
2/9 anonim válasza:
Ha arra vagy kivancsi, hogy sovany vagy-e, szerintem nem itt kezdodik a sovanysag. Olyan alakod van a keprol nezve, amit szepen lehet formalni ha szalkasitani szeretnel. Nekem egyebkent bejonnek a vekony pasik. 19./L
3/9 anonim válasza:
Normális tested van, nem sovány. De ennél izmosabb ne legyél ha nőknek akarsz tetszeni...
4/9 A kérdező kommentje:
Köszönöm szépen!
Ja.ezt kifelejtettem 170 cm 56 kg :)
Szerintem se kéne izmosabb lennem, meg nagy szeretnék egyenlőre kondizni mert elég sokat sportolok stb. :)
2015. máj. 13. 22:09
5/9 A kérdező kommentje:
-nagy +nem
2015. máj. 13. 22:10
6/9 anonim válasza:
Szerintem teljesen jó vagy. Egyáltalán nem vagy sovány, ez így pont jó :) De szerintem se legyél már sokkal izmosabb.
14L
7/9 A kérdező kommentje:
Köszi :)
2015. máj. 13. 22:21
9/9 A kérdező kommentje:
Köszönöm mindnekinek!
2015. máj. 14. 18:38
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!