Amennyiben még nem vagy 16 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Ismerkedni szeretnék, de ugy érzem, hogy a 192 cm-mel (pasi vagyok) túl magas vagyok? Nem és a csajok félnek az ilyen magas pasiktól és inkább a 170cm-et szeretik.192cm F
Egyik ismerősöm amúgy elkezdi:
Háát, tök helyes ez a srác, meg kedves, de lehet nem jövök vele össze, mert csak 15 centivel magasabb nálam.
Én meg itt elfordultam és próbáltam visszafogni magam, hogy ne szóljak be a lánynak... Ilyennel nem érdemes leállni, szóval teljesen mindegy.
Nem fognak írni, mert dumálni a levegőbe azt minden liba tud, aztán mikor be kéne bizonyítani az igazukat, valahogy sehol sincsenek. Pláne nem egy anonim fórumon.
Egyébiránt nincs igazad, ha nem lesz barátnőd, az biztos nem a magasságod miatt van. Egyet jegyezz meg, akármelyik csaj akármit mond itt ezután: a nőknek az erős hím kell. Hogy sugározhatsz erőt? Igen, elsősorban külsőségekkel, minél nagyobb, annál jobb. Legalábbis a nők 99%-nak a fejébe ez van bekódolva. Minél magasabb vagyok, minél izmosabb, minél több a pénzed, minél inkább egy érzelemmentes, kemény robotnak mutatkozol, annál több az esélyed a nőknél. A belső értékeket meg a többi fas.ságot, amit itt hangoztatnak, felejtsd el. Nyilván ezt fogják mondani, mert ha az igazat mondanák, az olyan lenne, mintha egy marketinges úgy próbálná eladni a saját termékét, hogy elmeséli, ahogyan átcímkézik a szavatosságot, selejtes anyagból gyártanak, stb, stb. Mindig az erősebb kutya ..szik, a gyengébb meg elbukik, lehet akármilyen belül.
Szóval ne ríjjá, a 192 centi pont, hogy baromi jó. Nem egy 155-160 centis csajnak van ekkora pasija egyébként, ha már itt feljött ez a téma...
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!