Kezdőoldal » Tini párkapcsolatok » Randizás » Ismerkedni szeretnék, de ugy...

Figyelem! A Tini párkapcsolatok kategória kérdései 16 éven felüli látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 16 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Ismerkedni szeretnék, de ugy érzem, hogy a 192 cm-mel (pasi vagyok) túl magas vagyok? Nem és a csajok félnek az ilyen magas pasiktól és inkább a 170cm-et szeretik.192cm F

Figyelt kérdés
Mit tegyek? Kinek jönnek be az ilyen magasak? A magas lányok mindig alacsonyakkal vannak? Ez most a divat?

2015. júl. 30. 13:51
1 2
 11/18 anonim ***** válasza:
Akkor cseréljünk, én úgy veszem észre hogy a lányok pont a magas fiúkat szeretik, és a magamfajta "170cm-eseket" nem.
2015. aug. 2. 19:51
 12/18 anonim ***** válasza:

Egyik ismerősöm amúgy elkezdi:

Háát, tök helyes ez a srác, meg kedves, de lehet nem jövök vele össze, mert csak 15 centivel magasabb nálam.

Én meg itt elfordultam és próbáltam visszafogni magam, hogy ne szóljak be a lánynak... Ilyennel nem érdemes leállni, szóval teljesen mindegy.

2015. aug. 3. 00:02
 13/18 anonim ***** válasza:
Nyugi én 181 cm magas vagyok lány létemre , eddig a barátaim egy-két centivel voltak magasabbak nálam.Elhiszed, hogy nekem sokkal rosszabb a helyzet ?örülnék neki ha egyszer olyan magas barátom lenne, mint te:) 19L
2015. aug. 18. 15:31
 14/18 A kérdező kommentje:
Én vagyok a kérdezős és akinek irtam az sem válaszolt... nem látom azt hogy ténylegesen szeretnétek magas pasit, vagy nem tesztek semmit ... még telefonszám cseréig sem
2015. aug. 26. 14:46
 15/18 anonim ***** válasza:
Te meg nem szeretnél magas barátnőt. A magas lányoknak ugyanis magas pasik kellenek, az alacsonyaknak meg náluk max. 10-20 cm-vel magasabb. ÉS mivel neked alacsony lány kell, nem pedig magas..
2015. aug. 26. 16:55
 16/18 A kérdező kommentje:
de én szeretnék magas barátnőt! de az istennek nem jön össze. Olyan magas lány, aki magas pasit szeretne, nyugodtan irhat..
2015. szept. 3. 16:39
 17/18 anonim ***** válasza:

Nem fognak írni, mert dumálni a levegőbe azt minden liba tud, aztán mikor be kéne bizonyítani az igazukat, valahogy sehol sincsenek. Pláne nem egy anonim fórumon.

Egyébiránt nincs igazad, ha nem lesz barátnőd, az biztos nem a magasságod miatt van. Egyet jegyezz meg, akármelyik csaj akármit mond itt ezután: a nőknek az erős hím kell. Hogy sugározhatsz erőt? Igen, elsősorban külsőségekkel, minél nagyobb, annál jobb. Legalábbis a nők 99%-nak a fejébe ez van bekódolva. Minél magasabb vagyok, minél izmosabb, minél több a pénzed, minél inkább egy érzelemmentes, kemény robotnak mutatkozol, annál több az esélyed a nőknél. A belső értékeket meg a többi fas.ságot, amit itt hangoztatnak, felejtsd el. Nyilván ezt fogják mondani, mert ha az igazat mondanák, az olyan lenne, mintha egy marketinges úgy próbálná eladni a saját termékét, hogy elmeséli, ahogyan átcímkézik a szavatosságot, selejtes anyagból gyártanak, stb, stb. Mindig az erősebb kutya ..szik, a gyengébb meg elbukik, lehet akármilyen belül.

Szóval ne ríjjá, a 192 centi pont, hogy baromi jó. Nem egy 155-160 centis csajnak van ekkora pasija egyébként, ha már itt feljött ez a téma...

2015. szept. 3. 16:49
 18/18 anonim válasza:
mivel magas vagyok (174cm) ezért én örülök a magas srácoknak
2017. jan. 23. 20:17
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!