Figyelem! A Tini párkapcsolatok kategória kérdései 16 éven felüli látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 16 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 16 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Fiuk. Szerintetek jo, ha van kis féltékenység?
Figyelt kérdés
Úgy értem,ha a fiú féltékeny. Véleményem szerint,kell,mert azzal is érzi a lány,hogy fontos a párjának. Nem tudom ki hogy van még ezzel,de én így látom :) Aki szeretne,írhat priviben is :) L/232015. júl. 30. 07:53
1/3 anonim válasza:
egy minimális féltékénység nem baj, pont azért amit írtál te is, érezze a lány hogy fontos a srácnak. de tényleg csak mértékkel, ha már sok van belőle akkor zavaró tud lenni és elriaszthatja a lányt
2/3 A kérdező kommentje:
Egyetértek :) köszönöm!:)
2015. júl. 30. 08:11
3/3 anonim válasza:
kinél mi a a minimális
én pl egyáltalán nem vagyok a a barátnőmre.
az exem viszont az volt. RÉGI kapcsolataimra....... egy ideig toleráltam, aztán amikor egyszer már nem csak célozgatott, hanem megint a hülyeségét mondta, hogy persze, azzal akaor találkozni, meg még mindig az X et keresném, (akivel 4 évvel azelőtt szakítottam) akkor nagyon gyorsan szakítottam....
vagy van bizalom, vagy nincs. illetve, ha olyan az ember, akkor elfogadja, hogy a másiknak is tetszhet valaki, megnézi az utcán... ÉS? akkor mi van? semmi. egymás kezét fogjuk, együtt fekszünk le este. együtt vagyunk. akkor minden más felesleges agymenés.
szóval kevesebb, kapcsolatra ártalmasabb tulajdonság van mint a féltékenység. (akár van alapja, akár nincs)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!