Amennyiben még nem vagy 16 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Elkellene mondanom, vagy hogy tufassam vele?
Az a lány aki bejön, úgy ír velem, mintha járnánk. Es en is úgy válaszolok. Sokszor mondja hogy szerert, és vrelem szeretne lenni.
De ebben én nemvagyokbbiztos. Ugyanis: mindig korán (22:30) járt aludni viszont most fentvan éjfélig. Azt válaszolja ha kérdem miért van fent olyan késön, h nemtudja, vagy 'csak'..
Voltam kint vele és barátnöjével, elkaptam egy ilyen részt:
-írt?
-igen
-akkor azért voltál fent olyan sokáig
De én mindig írok neki.. És ö is ír ha nem írok én hamarabb.
Másik: askon olyan válaszai vannak, hogy "végre írt" és "bárcsak"
Ezt arra a kérdésre hogy milyen volt a napod ill szerelmes vagy?
De aznap szintén írtunk mint már 1 éve minden egyes nap...
Mindenesetre én többet akarok. Nemtudom ha azt mondanám h szeretlek vagy h szerelmes vagyok beléd h reagálna mert most is ezt mondjuk egymásnak. Akkor hogy adhatom a tuttára?
UI1: nem akarom elveszíteni még akkor se, ha nemlesz semmi :(
UI2: hibákért bocsi, telefonról írok.
Tudassam*
F/16 L/17
Egy éve folyamatosan dumáltok, ha eddig nem léptél felé (ennyi biztató jel ellenére), azzal csak annyit tudattál vele, hogy nem érdeklődsz felé, mint potenciális barátnő felé. Most valószínűleg már beszél mással is, szinte biztos, ne most állj már elé, hogy "jaj de nekem kellesz meg én szerelmes vagyok beléd" stbstb.. ezzel valószínűleg már elkéstél.
20/F
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!