Figyelem! A Tini párkapcsolatok kategória kérdései 16 éven felüli látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 16 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 16 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Szerintetek ciki ha egy lány 14 évesen még nem csókolózott?
Figyelt kérdés
nem vagyok csúnya...nemis vagyok kövér...de még nemvolt barátom...és szerintem ez ciki....2015. júl. 27. 00:31
11/22 kérdező140 válasza:
Én is 14 vagyok és még nem csókolóztam de szerintem nem ciki. 14/F
12/22 anonim válasza:
Igen, ez iszonyat ciki
Hogy mered?!
16/L
13/22 anonim válasza:
En se csokoloztam 14 evesen...eloszor 15 evesen de most is annyi vagyok kb. 1 honapja tortent:D 15/l
14/22 anonim válasza:
Igen, nagyon ciki, hogy nem vagy egy ribänc... ;P
15/22 anonim válasza:
én se csókolóztam és 17 vagyok, na ? :D és nem érzem cikinek :D
16/22 anonim válasza:
Nem ciki én is 14 vagyok és még nem csókolóztam.Úgy gondolom nem maradtam le semmiről.:)
17/22 anonim válasza:
14-es miért lenne rbnc valaki ha már csókolózott 14 évesen vagy előtte? Én 15 vagyok és amúgy lett volna alkalmam csókolózni többször de érdemesebb várni szerintem az első csókkal az első fiúig akivel majd jársz. Szóval részemről nem ciki. Azt hogy barátot akarsz az okés mert én is DE ha nem vagy szerelmes valakibe hanem csak külsőleg tetszik vagy menő azt tanácsolom ha lenne rá alkalmad se gyere vele össze. Majd ha jön a nagy szerelem akkor próbáld megszerezni ;) de ha nagyon akarsz csókolózni akkor szállj be egy kör felesz vagy merszbe,ha nagyon kíváncsi vagy. De mondom ha szerelmeddel csinálnád először emlékezetesebb meghittebb és szebb lenne. 15/L
18/22 anonim válasza:
Én egyszer csókolóztam egy sráccal és szörnyű volt..
Szívem szerint inkább lánnyal csókolóztam volna.
egyáltalán nem gáz sőt örülj neki h nem rontottad el az elsőt mint én..
14L
19/22 anonim válasza:
jajistenem, ne hülyéskedj...hogy lenne már ciki?? 14 vagy, annyit fogsz még csókolózni, meg is unod :) éééés, ami a jó benne, hogy pozitív példa vagy arra, hogy semmit nem kell elsietni ;)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!