Amennyiben még nem vagy 16 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Mennyire lenne nálatok "ciki", ha a barátnőtök/szimpatikus lány ilyen lenne?
Walt Disney minden mennyiségben.Egy Minnie egérlányos ágynemű. Gondolom sokan még azt huzatolják fel,ami megmaradt régről,mert jó a minősége. Ez viszont vadi új,szóval direkt ilyenre esett a választás. :D Kéztörlő úgy szint Walt Disney. Ágyon nagyba Angry Birds plüss virít :D
Gyakran előforduló még Stitch (kék csillagkutya ), Micimackó/főleg Füles/.
Tom és (főleg) Jerry,valamint Garfield úgyszint nagy kedvenc. :D
Ha valami pólóból találok Disney-t,azt is simán felveszem.
(Nem a teljes felületén mintásra gondolok,hanem pl. egy fehér póló egy fekete figurával)
Változni semmi pénzért nem akarok,nem is szégyenlem,senki előtt nem tagadom,csak érdekel,hogy milyen véleménnyel vannak erről a fiúk. :)
Köszi! :D
15/L
Szerintem nem gáz, sőt! Szerintem inkább aranyos, és most lehet kötekedni de még bizonyos értelemben csodálatra méltó is hogy nem rejted el a gyermeki éned. Vannak akik túl korán akarnak felnőni és/vagy letagadják a bennük élő gyermeket.
Bryan White is megmondta hogy "Sosem növünk fel csak megtanulunk nyilvánosság előtt viselkedni". Aki azt mondja nincs benne semmi gyermeki az kamuzik xD
19/F
Köszi a válaszokat! :D Jöhetnek még!
4#: Ohona és Stitch imádat örökre,ugye? :D :D
Nem ciki egyáltalán :) sőt szerintem aranyos
18F
#4es vagyok.
Naná :) Ohana azt jelenti család,és a családból senkit nem hagyunk magára és nem felejtjük :D
Jobban szeretem, ha nem komoly a csaj, kicsit még "Kislányos" ha lehet igy fogalmazni..
De egyébként aranyos, és az Angry Birds plüss az ahhw :D
Garfield szintén :D
Az, hogy mit hordasz magadon, az meg nem igazán "érdekel", érezd jól magad benne, és ennyi a lényeg számomra... :o
Változni meg nem is kell :P
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!