Amennyiben még nem vagy 16 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Fiúk! Hogyan szoktatok közeledni a lányhoz egy randin?
Utolsó tetszik a taktikád, az exem is igy kozeledett akkoriban:D
15/L
Jó taktikákat írtak le az előbb!!
A kézfogással kell kezdeni, ha nem húzza el, és érzed, hogy viszonozza a kézfogást, akkor tovább kell menni, legalább a csókig a randin. Inkább állítson le a csaj, minthogy azt gondolja, hogy 1. nem tetszik neked igazán vagy 2. töketlen vagy és nem mered megcsókolni.
Én őgy szoktam tesztelni, hogy a csaj készen áll-e a csókra, hogy
1. megsimogatom az arcát, és figyelni kell, hogy elhúzódik-e.
2. Ha nem húzódik el, lehet tovább lépni: játszani a hajával (ez a legkönnyebb hosszú hajú lányoknál), és egyre közelebb mész a kezeddel a tarkójához, ahol a haja ered.
3. Ha eddig nem húzódott el, akkor végig nézd a szemét, mosolyogj, és kezd el óvatosan a haja alatt a tarkóját simogatni, miközben végig a szemébe nézel és mosolyogsz.
4. Ha most sem húzódik el, akkor a tarkóján levő kezeddel lassan húzd magadhoz közelebb, és csókold meg, ha eddig a hajsimogatás alatt nem kezdeményezte a csaj maga a csókot :)
Nekem ez eddig 7-ből 6-szor bejött! :D
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!