Hogy tudnék közeledni egy ismeretlen lányhoz?
Tanácsokat, ötleteket várnék hogy hogy tudok lépni egy teljesen vadidegen lány felé kezdeményezve.
A sztori:
Kisvárosi lakos vagyok, heti 2 alkalommal járok egy közeli nagyobb városba ahol elég sok ismerősöm van mert felkapott a környezetben. Meg ismerem is viszonylag a várost. És a múltkor bementem az egyik pékségbe ahol szoktam kaját venni a suliba menet és egy új kis csajszi volt a pult mögött. A kollégája szolgált ki és fizetés után amikor pakoltam el a csomagot össze akadt a pillantásunk és nagyon kellemesen mosolyogtunk egymásra persze egymás szemébe nézve. Majd eljöttem. Kisvárosi mentalitáshoz hívően belépéskor meg kijövetelkor is köszöntem mint szokás a kisebb helyeken.
A következő alkalomkor valahogy társalgásba kívánnék lépni vele vagy vmit megtudni róla.
Esetleg jó trükknek bizonyulna ha a számomat ott hagynám fizetéskor neki? Csak mert nem akarnám nagyon zavarni munka közben sem mert még valószínű újonc :)
Előre is köszönöm. 20F
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!