Amennyiben még nem vagy 16 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Vajon mit akarhatott? Elijesztettem?
Ha magamból indulok ki én is ezt csináltam volna: egyszer kérdezem és "nem" a válasz akkor minek kérdezzem meg megint ha már tudom, hogy nem szeret valamit és nem akarja azt csinálni. A nem az NEM. Ilyen esetben jó ha ismered a szokásit, és tudsz neki ajánlani valami mást helyette ami ugyan olyan de mégis más. pl.: mondjuk te nem szeretsz futni, de a bringával semmi bajjod és tudod, hogy neki is van bringája, ajánld fel ezt. Vagy a másik, ha ennél maradunk elhív futni, erre te megmondod, hogy nem szeretsz futni de szívessen elkiséred, odafelé és visszafelé sétáltok és beszélgettek, közben meg leülsz/sétálsz é közben figyeled, hogy hol van mit csinál (ő tuti, hogy figyelni fogaja, hogy te mit csinálsz ha bejössz neki még akkor is ha azt hiszed, hogy nem)
Írj rá facebukon vagy lepd meg ott ahol futni szokott!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!