Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Mért akarhatott beállni az esernyőm alá, és ti megengedtétek volna? :O
Vártam a buszt a buszmegállóba, és esett az eső, és egy srác megkérdezte, hogy nem-e állhatna be az esernyőm alá, mert nem akar elázni. Meglepődtem mert még nem kértek ilyet tőlem, de végül megengedtem, mert nagy esernyőm volt. Utána meg kérdezgetett, mondogatott nekem ott minden félét, én emg csak bólogattam legtöbbször, és akkor jött egy busz, és gyorsan föl is szálltam rá, pedig nem arra vártam, de ,már nem akartam, hogy az esernyőm alatt álljon. Aztán a buszon eszembe jutott, hogy lehet, hogy ismerkedni akart volna? Ti mit csináltatok volna? Hogy reagáltatok volna? Szegénnyel lehet, hogy jó bunkó voltam...
L/19
Ha nincs párom és bejön a pasi, akkor azt hiszem nem szálltam volna fel egy buszra sem :)
Ha meg zavar, akkor én is leléptem volna.
Ha a te helyedben és korodban lettem volna, és nagyon tetszett volna a srác, én bizony bőszen beszélgettem volna még:D
Tényleg, tetszett a srác?:D
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!