Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak! Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Mért akarhatott beállni az esernyőm alá, és ti
megengedtétek volna? :O
Figyelt kérdés
Vártam a buszt a buszmegállóba, és esett az eső, és egy srác megkérdezte, hogy nem-e állhatna be az esernyőm alá, mert nem akar elázni. Meglepődtem mert még nem kértek ilyet tőlem, de végül megengedtem, mert nagy esernyőm volt. Utána meg kérdezgetett, mondogatott nekem ott minden félét, én emg csak bólogattam legtöbbször, és akkor jött egy busz, és gyorsan föl is szálltam rá, pedig nem arra vártam, de ,már nem akartam, hogy az esernyőm alatt álljon. Aztán a buszon eszembe jutott, hogy lehet, hogy ismerkedni akart volna? Ti mit csináltatok volna? Hogy reagáltatok volna? Szegénnyel lehet, hogy jó bunkó voltam...
11 Pedig tök romantikus kezdet:D Drukkolok, hogy holnap megint összefuss a sráccal:)
2015. jún. 9. 15:59
12/20 A kérdező kommentje:
Hát, h a össze is futnánk, lehet ezek után már hozzám se szólna... :(
2015. jún. 9. 16:04
13/20 anonim válasza:
Ha itt van a kölök a Gyíkon és ezt olvassa, szerintem esélyes, hogy holnap tali neked:D
2015. jún. 9. 16:06
14/20 anonim válasza:
Ezentúl hordj magaddal napernyőt is. :D
2015. jún. 9. 16:51
15/20 anonim válasza:
Esetleg még azt is teheted, ha meglátod mosolyogsz rá és köszönsz is, ebben még nincs semmi szerintem és talán veszi a lapot, alakulhat valami.
2015. jún. 9. 17:26
16/20 A kérdező kommentje:
Jó, ha holnap is látom, akkor kedvesebb leszek!
2015. jún. 9. 18:02
17/20 anonim válasza:
Jó legyél holnap kedvesebb:DD
2015. jún. 9. 18:10
18/20 A kérdező kommentje:
Nem tudom érdekel-e valakit, de azért gondoltam megírom, hogy másnap nem találkoztunk, viszont az után igen, de nem mertem egyből oda menni hozzá, viszont ahogy közeledtem észre is vett, és már mosolygott, és akkor már nem tudtam elkerülni és köszöntem neki, és akkor ugyan úgy elkezdett dumálni, én meg már kicsit nagyobb lelkesedéssel válaszolgattam neki, mint az első alkalommal :D és kiderült, hogy ő is pont arra a buszra vár mint én, és akkor még ott is folytattuk a beszélgetést. És kérdezte, holnap is leszek-e, de mondtam, hogy nem, és akkor bejelölt facebookon, és ott is beszélgettünk, meg már mondta, hogy találkozzunk, csak és mindig mondtam, hogy nekem pont nem jó, majd legközelebb, pedig jó lett volna, csak kicsit félek, de nem tudom mitől, hisz már találkoztunk élőben. Na mindegy, ez már az én bajom :D Köszi mindenkinek a válaszokat! :)
2015. jún. 20. 18:15
19/20 anonim válasza:
18 Jujj de jó, hogy írtál:D Szóval akkor alakultok:D Kedves esernyős egyedek:D
No ez a nap egyik jó híre:)
2015. jún. 20. 18:16
20/20 anonim válasza:
Igen érdekel és köszi, hogy megírtad. De szedd össze magad és ne mondj le több randit, mert megunja. Ha tényleg jól el voltatok, akkor semmi okod félni, csak szánd rá magad!
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik. Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!