Figyelem! A Tini párkapcsolatok kategória kérdései 16 éven felüli látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 16 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 16 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Nem tudom hogy most mivan?!
Figyelt kérdés
Van egy lány buliban talalkoztunk. 2 nappal kesobb beszeltunk en elhivtam hogy taizznuk de mondta hogy jo otlet de mot elmennek nyaralni.Beszelgettunk fb-n. Majd most megint elhívtam és nem válaszol. Pedig eddig minden nap visszaírt...2015. júl. 21. 17:11
1/5 A kérdező kommentje:
gondolkodtam azon is hogy felhívom mert nekem nagyon bejon
2015. júl. 21. 17:18
2/5 anonim válasza:
Szerintem felejtsd el tesó, inkább keress valaki mást. Ilyenek a nők. Ha buli van akkor szinte bármire rá lehet őket venni mert be be vannak ba**va. Egyszer én is összejöttem egy csajjal egy buliban, aztán másnap közölte velem fb-én, hogy ennyi volt, nem akar többet talizni. Ez a csaj csak azért nem válaszol neked, mert nem akar megbántani. Jópofizott veled egy darabig aztán most nem tudja mit írjon vagy hogyan írja meg ezt. Ezért nem jó buliban ismerkedni, mert ami a buliban történik, az a buliban is marad.
3/5 A kérdező kommentje:
oké de akkor ha buliban nem lehet ismerkedni akkor hol?...
2015. júl. 21. 17:32
4/5 anonim válasza:
Valami rendes helyre menjél mint pl a könyvtár, ott vannak rendes lányok és a templomban is jó a termés...:D Igazából bárhol lehet csajozni csak jó duma kell hozzá, de a bulikban általában nincsenek rendes lányok.
5/5 A kérdező kommentje:
Ma visszairt es azt mondta hogy latta hogy irtam de nem valaszolt mert nem erezte jol magat igy senkinek se valaszolt.... Azota beszeltunk de a talizos kerdesre nem irt semmit ja es tok jol elbeszelgettunk... De akkor most harmadszorra is megkerdezzem hogy szeretnem latni es hogy eljon-e velem valahova?? Nem akarom elrontani mert nagyon bejon es nem akarom hogy tul nyomulosnak tűnjek
2015. júl. 21. 23:23
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!