Kezdőoldal » Tini párkapcsolatok » Egyéb kérdések » Most akkor én vagyok az...

Figyelem! A Tini párkapcsolatok kategória kérdései 16 éven felüli látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 16 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Most akkor én vagyok az ódivatú vagy mivan? :D

Figyelt kérdés

Én már kezdtem azt hinni hogy kezd eltünni ez a páva és ecset hajas dolog ami sapkával van vegyítve...

De nem :D

Ma biciklizek (teljesen fekete ruhában napszemüveggel) aztán látok 2 csajt hátulról mikor mentem az úton... Ide néz az egyik aztán kiderült hogy azok "fiúk" xD.

Te jó ég... Akkora ezüst fültágítója volt hogy a hüvelykujjam belef~rt volna, piros pólóval, piros swag sapkával természetesen hátrafelr, karkötővel,nyakláncalnádszál vékony volt az egész gyerek és a másik is ugyan ez volt csak füllbevalós... Mikor rájuk sütött a nap, majd megvakultam olyan fényesek voltak az ékszereik... és utánam szól az egyik hogy "milyen ruháid vannak te csira"...

(ujjatlan fekete felső, fekete biciklis nadrág, fekete szemüveg, fekete cipő, szürke biciklis táska)

Most akkor tényleg én vagyok az ódivatú és ők a lányok kedvencei vagy mivan? :D

Mert akkor inkább ne legyen barátnőm, de kösz az ilyen stílusból én nem kérek.

16/f

2015. jún. 20. 18:47
1 2
 1/14 anonim ***** válasza:
ismerős az érzés
2015. jún. 20. 18:51
 2/14 anonim ***** válasza:
100%
Utálom az ilyeneket ,de sajnos nekem nem mernek beszólni, ok nélkül meg nem akarom mellkason talpalni őket.
2015. jún. 20. 18:55
 3/14 anonim ***** válasza:
Te csak normalis vagy, nem odivatu!
2015. jún. 20. 18:57
 4/14 A kérdező kommentje:

Mellkason talpalni őket :'D ez jó :D

Egyre melegebb van ebben az országban pedig most be van borulva :'D

2015. jún. 20. 18:57
 5/14 anonim ***** válasza:
100%
Hát ja de legalább télen nem kell nagyon meleg kabát, elég egy vékonyabb.
2015. jún. 20. 19:02
 6/14 opened paradise ***** válasza:

1. Pont ezért kellett szemüveget csináltatnom :D

2. Miért nem ütötte el őket?

2015. jún. 20. 19:21
 7/14 anonim ***** válasza:
Én az egyiket elütöttem volna izomból biciklivel, a másik meg kapott volna egyet talppal a térdre és után jött volna a könyök-specialitás állcsúcsra.
2015. jún. 20. 19:31
 8/14 anonim ***** válasza:

Beszóltak és te meg hagytad? Ilyenkor kell megállni és elővenni a 38-as villáskulcsot, és összetörni az arcát. :D

Többé senkibe nem mernek majd belekötni az utcán. :P

2015. jún. 20. 19:58
 9/14 anonim válasza:
100%

Na meg érkezett a női válasz adó is :Dd soha nem kellene ilyen fiú es nem azért mert olyan ronda vagyok hogy esélyem se lenne ilyen fiúknál.. (Fuuuuuuuj) hanem mert..basszus nem akarok veszekedni azon a pasimmal hogy.. Álljon mar arrébb..es engedjen oda a tukorhoz. En férfira vágyom biztonságra es védelemre stb. Es nem nagyon tudom elképzelni hogy bárki is ilyen párra vágyna.

16/L

2015. jún. 20. 20:05
 10/14 anonim ***** válasza:
Lányként a te stílusod a megnyerő, nehogymá' egy "pasi" több ékszert viseljen, mint én! :D
2015. jún. 20. 20:09
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!