Kezdőoldal » Tini párkapcsolatok » Egyéb kérdések » Most akkor én vagyok az...

Figyelem! A Tini párkapcsolatok kategória kérdései 16 éven felüli látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 16 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Most akkor én vagyok az ódivatú vagy mivan? :D

Figyelt kérdés

Én már kezdtem azt hinni hogy kezd eltünni ez a páva és ecset hajas dolog ami sapkával van vegyítve...

De nem :D

Ma biciklizek (teljesen fekete ruhában napszemüveggel) aztán látok 2 csajt hátulról mikor mentem az úton... Ide néz az egyik aztán kiderült hogy azok "fiúk" xD.

Te jó ég... Akkora ezüst fültágítója volt hogy a hüvelykujjam belef~rt volna, piros pólóval, piros swag sapkával természetesen hátrafelr, karkötővel,nyakláncalnádszál vékony volt az egész gyerek és a másik is ugyan ez volt csak füllbevalós... Mikor rájuk sütött a nap, majd megvakultam olyan fényesek voltak az ékszereik... és utánam szól az egyik hogy "milyen ruháid vannak te csira"...

(ujjatlan fekete felső, fekete biciklis nadrág, fekete szemüveg, fekete cipő, szürke biciklis táska)

Most akkor tényleg én vagyok az ódivatú és ők a lányok kedvencei vagy mivan? :D

Mert akkor inkább ne legyen barátnőm, de kösz az ilyen stílusból én nem kérek.

16/f

2015. jún. 20. 18:47
1 2
 11/14 A kérdező kommentje:

Nem állok le :)

Engem tudod mi tud csak felidegesíteni?

Ha már a családomról mondanak rosszakat vagy valami tényleg olyat tesznek..

Ha rámszólnak valamit akkor az lepereg rólam mert tudom hogy nem számít mit mondanak csak ezem akadtam fent hogy még én vagyok "lemaradva" a divatban..

Ha így visszagondolok én még sosem verekedtem..

Leperegnek rólam ezek a dolgok.. Oké papucsságnak tűnik, de kit érdekel hogy mit mondanak ezek? Most ezek csak szavak és ez miatt álljak meg és szakítsam félbe az utamat mert egy ilyen beszólt?

Nemár...

Mindig is amellett voltam hogy hadd élvezze hogy beszólogat nekem attól nen lesz bajom.

De kezdem belátni hogy már megkellene tanítani ezeket a jóra,de mivel 16 évem alatt nem verekedtem ezért csak hadonásznék :) Na meg nem nagyon tudnám megvédeni magamat és főleg nem a barátnőmet (ha lesz mivel az előző hölgyemény is írta hogy biztonság kell neki .)

Most nézegetem a lábas technikákat mivel a sportbiciklizés miatt megvan a hozzá való lábam, de technikám nincsen :D

Tudnátok ajánlani olyan küzdősportokat amiben lábat kell használni? Leginkább az olyanokat amiben kiszabadulhatok és nem csak rugok és rugok hanem földreterítem az ellenfelet.

Bocsánat hogy ennyire eltereltem a témát.

2015. jún. 20. 20:20
 12/14 anonim ***** válasza:

Karate,kick box, thai box....én most kezdtem el a klasszikus boxot, pont az ilyenek miatt, hogy majd én húzok bőrt a fogára ha nem tudja hol a helye :)

15/f

2015. jún. 20. 20:34
 13/14 anonim ***** válasza:
Áhh, ezek menthetetlenek. Csak az aktuális "divat" után mennek. Hidd el, ha valami híreség azt mondaná, a testrészek amputálása, az érvagdosás és az öngyilkosság menő, akkor ezek.......úristen, akkor ezek megölnék magukat. MEGVAN A MEGOLDÁS, EMBEREK!!!!
2015. jún. 20. 20:50
 14/14 anonim ***** válasza:
A 13-as jól mondja...vagy csak küldjük rájuk Chuck Norrist...
2015. jún. 20. 20:52
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!