Kezdőoldal » Tini párkapcsolatok » Randizás » Az 1. és a 2. randi között 3...

Figyelem! A Tini párkapcsolatok kategória kérdései 16 éven felüli látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 16 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Az 1. és a 2. randi között 3 nap van. Megvan a száma. Hívjam minden nap?

Figyelt kérdés

2015. júl. 11. 08:22
 1/3 anonim ***** válasza:

szerintem ez nem ilyen egyszerűen megválaszolható, hogy igen vagy nem.

először is fontos szerintem, hogy milyen a kapcsolatotok. ha régóta ismeritek egymást, eddig is beszéltetek minden nap, akkor felhívhatod megkérdezni, hogy hogy van, mit csinál stb.

ha a randin úgy láttad, hogy szeret veled lenni, esetleg éreztette, hogy jó lenne, ga hívnád, hívd.:)

de van az az eset, amikor egy nő nem szereti, ha hívogatják, érdeklődnek felőle. ez inkább akkor van, ha nem ismer még annyira, nem akar összejönni veled.

meg egyébként azt is jó lenne tudni, hogy hány évesek vagytok. a tinik általában még nyitottak erre a "minden nap felhívom és beszélek vele 15 percet" dologra.

mindenesetre szerintem felhívhatod, az ekső hívásból meg majd kiderül, hogy legyen-e második, harmadik.

2015. júl. 11. 08:54
 2/3 anonim ***** válasza:
Én örülnék neki. De valaki ezt inkább zaklatásnak veszi, de te tudod hogy milyen a viszonyotok.
2015. júl. 11. 09:47
 3/3 anonim ***** válasza:

Ne.. Annyi hogy a 2. randi előtti nap felhìvod hogy hogy van, meg még 1x átbeszélitek a találkozási pontot, időt..

Ha minden nap felhívod azt rosszul is leveheti..

2015. júl. 11. 10:12

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!