Figyelem! A Tini párkapcsolatok kategória kérdései 16 éven felüli látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 16 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 16 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Kokakólalájt kérdése:
Meddig kellene húznom ezt a dolgot? (bővebben lent)
Figyelt kérdés
Megismertem egy lányt akivel diákmunkán együtt melóztunk. Nagyon jól elvoltunk. Megtetszett nekem, és szeretném randira hívni. Facebookon is bejelöltem, csak ott nem nagyon tudok beszélni vele, mivel napi szinten nincs fent többet negyed óránál, van amikor 2 napig sincs. Nem szeretném elhamarkodni sem a dolgot. Szóval szerintetek meddig érdemes várnom?2015. júl. 9. 00:24
1/3 anonim válasza:
Szia , szerintem elhivhatnád moziba , hazakísérhetnéd vagy csak egy fagyira , és sugald neki hogy tetszik neked :)
2/3 anonim válasza:
Tegyél fel egy videót a youtube-ra amiben elhívod a szökőkúthoz 5-re az a tuti :D Komolyra fordítva a szót, legközelebb együtt melóztok munka után csak úgy random hívd meg egy italra, ismerjétek meg egymást jobban. Aztán ha ez megvolt jöhetnek a komolyabb dolgok, mint a vacsi, mozi, séta a belvárosban.
3/3 A kérdező kommentje:
Köszönöm az eddigi válaszokat. Az a baj, hogy csak egyszer melóztunk együtt, és mostanában nem is nagyon fogunk mert ő már más helyre került
2015. júl. 9. 01:09
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!