Kezdőoldal » Tini párkapcsolatok » Randizás » Szerintetek én lépjek?

Figyelem! A Tini párkapcsolatok kategória kérdései 16 éven felüli látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 16 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Szerintetek én lépjek?

Figyelt kérdés

4 napja voltunk egy buliban,és találkoztam egy pasival,velünk volt kb a buli feléig,a nevét tudom.tetszett nekem és szerintem én is bejövök neki,lépjek valamit mondjuk bejelöljem fb.-on vagy valami? Amúgy egy faluval arréb lakik tőlem.. szóval..

Úgy egyébként semmi nem történt köztünk.

2015. jún. 25. 15:58
 1/9 anonim válasza:
Szerintem nyugodtan jelöld be,veszteni nem vesztesz semmi :)
2015. jún. 25. 16:08
 2/9 A kérdező kommentje:
Csak eléggé parázok,mert idősebb nálam egy 10 évvel kb.
2015. jún. 25. 16:10
 3/9 anonim ***** válasza:

Keress egy célt.

Majd tegyél érte.

Mi ezen a nehéz?

2015. jún. 25. 16:48
 4/9 anonim ***** válasza:

10 évvel? o.O

az egy kicsit nem sok?...

2015. jún. 25. 17:18
 5/9 A kérdező kommentje:
Nekem nem az :)
2015. jún. 25. 23:41
 6/9 anonim ***** válasza:
Igen.
2015. jún. 27. 19:21
 7/9 anonim válasza:
Sokan mondják hogy a szerelemben a kor nem számít,és mégis elitélnek ha idősebb emberrel jössz össze. Hagyjuk már. A SZERELEMBEN A KOR TÉNYLEG NEM SZÁMÍT! Szóval jelöld be nyugodtan,és sok sikert! :)
2015. jún. 28. 10:41
 8/9 A kérdező kommentje:
Drága vagy :) bejelöltem.. és már lájkoltam is neki. Már csak arra várok, hogy rám írjon. :)
2015. jún. 28. 18:10
 9/9 A kérdező kommentje:
Hm,de jó is volt ez a korszak. Már alakulóban vagyunk. Apránként lépegetünk de alakul. :)
2015. okt. 29. 07:14

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!