Figyelem! A Tini párkapcsolatok kategória kérdései 16 éven felüli látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 16 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 16 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Mit mondotok hogyan közeledtek egy lányhoz?
Figyelt kérdés
Ti hogyan közeledtek egy lányhoz? Teszem azt mondjuk egy szórakozóhelyen, ahol nem ismertek senkit ismerkedni mentetek, és megláttok egy lányt. Akkor odasétálsz megkérdezed van e kedve inni valamit táncolni stb? Ha valami rosz vagy kiegészítenétek írjátok le pls. Bocsi a helyesírási hibákért a választ előre is köszönöm. 15/F2015. jún. 23. 18:48
1/6 anonim válasza:
15 vagyok, lány.D Ha fiú lennék én szerintem azt csinálnám , amit leírtál, sok lány szereti a kedvességet, a cukiságot, a cuki srácokat, lehet hogy nyálasnak gondolod, de sok lánynak bejön, akit ismerek.Ha bejössz neki és sikerül vele beszélgetned, akkor utána nem is érzed kínosnak, és magától jön a többi, legalábbis nála, sok sikert.
3/6 A kérdező kommentje:
köszi szépen <3
2015. jún. 30. 01:32
4/6 anonim válasza:
Szerintem is teljesen jó, ha odamész és megkérdezed, hogy lenne-e kedve táncolni, esetleg inni valamit. Ez tök normális, nem nyomulós, nekem szimpi lennél, és valószínűleg igent is mondanék, ha egyedül lennék. (No meg, persze, ha kicsit idősebb lennél.:D)
19/L
5/6 A kérdező kommentje:
koszi szépen :D
2015. júl. 1. 01:21
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!