Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Lányok mikor meg van a havi, de a barátotok kéri, hogy verjétek ki, van hogy nemet mondotok? Ha igen miért? Mi az oka?
Ha két csatornaváltás közt kijelentené, hogy verjem már ki neki elküldeném a francba.
Ha bújik, kedveskedik és meghozza a kedvem ahhoz, hogy eljátsszak vele akkor szívesen kielégítem kézzel vagy orálisan.
Kell némi felvezetés azokon a napokon is, ha csak kéri az nem igazán hozza meg a kedvem.
mi ilyenkor is szoktunk szeretkezni :)
persze mindig próbálom figyelmeztetni,hogy biztos vagy benne? de ő hajthatatlan,még ilyenkor is képes velem szexelni,és kényeztetni is akár.
Persze rakunk magunk alá törölközőt.
Nem is értem,mert nem bírja a vért, de ha a szexről van szó, semmi nem érdekli. Én jól járok ilyenkor is,mert ha agyon görcsölök, a szextől nekem eszokott múlni,nyilván az orgazmus miatt.
De hogy a kérdésre is válaszoljak, előforul,hogy nemt mondok a szexre(mikor az eslő két három napnál járok,olynakor sok van még) és ilynekor,máshogy elégítem ki a páromat kárpótlásul :)
Nem kér ilyet sose, se egy nő akkor talán még kívánósabb, ha megvan neki. Így sokszor kezdeményezek olyankor én is és ő is. Ha nincs épp túl sok akkor rendesen szexelünk. Ha sok van, akkor ő csak izgat én meg elviszem kézzel/szájjal. Csupán kérnie kevés lenne, de olyat nem is csinál.
Ha eléggé felizgat, akkor jól esik elvinni.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!