Vallasos emberek! Ti mit mondotok errol?
Sziasztok! Szeretnem megkerdezni, hogy ti, vallasos emberek ( fokent kereszteny vallas) milyen kapcsolatban alltok a rock zenevel?
Azert kerdezem mert a baratom edesanyja melyen vallasos, es en meg rocker vagyok. Az lenne a gondom hogy elitel azert amit szeretek. Nem is probal felem nyitni. A baratomtol is nem egyszer hallottam hogy satanista vagyok... Pedig ez nem igaz! Allitja hogy poenbol mondja... De biztosan van vakosagalapja. Nem tudom mit tegyek. Ti mit gondoltok arrol hogy a rockerek satanistak? Es a zenejukrol? Gondolok itt Iron Maidenre, ACDC-re, Judas Priestre. En soha nem szoltam le a vallasosem embereket, es nem is tervezem, igazabol nem sok kozom van hozzajuk, ezert kerdezem ezt. Remelem senkinek nem banto a kerdes! A valaszokat elore is koszonom!
18\L
Vannak olyan keresztényeknek mondott emberek, akik megítélnek másokat minden marhaság miatt.
Én hívő vagyok, és rockon nőttem fel. Főleg magyarokon. Ossian, Pokolgép, Sing sing, Metallica. Ma is szeretem ezeket a zenéket. Soha nem voltam semmiféle sátánista. Egy ember nem azért szereti mondjuk a klasszikus zenét, mert sznob, henem azért, mert az tetszik neki. Nekem a rock-metal stílus jön be, így vagyok összerakva. Ennyi.
Én is szeretem, a rocket, metált meg mindent, ami szép vagy kellemes nekem :P
én keresztény vagyok és szeretem a rock zenét, bár leginkább a punk áll hozzám legközelebb, olyan koncertekre még járok is elég gyakran, szerintem nincs ebben semmi gáz, engem nem csesztette ka templomba sosem emrt pl kék volt a hajam vagy ilyesmi.
A kereszténység interkulturális vallás, és ma maikor a kultúrák már teljesen elkeveredtek és helyettük a szubkultúrák vannak, mint amilyen a rockerség is, a kereszténység interszubkulturális.
Van keresztény rockzene is a pop-rockos lazáskodástól a hörgős metal-ig
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!