Amennyiben még nem vagy 16 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Nem tökéletest keresek, de szerintem jogom van felállítani egy lécet, amit a választottamnak meg kell ugornia.
Ellenkező esetben nem lesz a választottam.
De ha én kérek adok is! Semmivel sem várok el többet, mint amit önmagamtól!!!
Nem is igazán feltételeknek mondanám. De vannak bizonyos elvárásaim, szintek, amiket szeretnék ha megugorna.
Nem kérek semmi lehetetlent, és nem kérem, hogy tökéletes legyen. Én sem vagyok. Senki sem az.
Meg persze ezek az elvárások sincsenek kőbe vésve. Tudok én alakulni is máshoz, de ha már alakulnom kell alakuljon ő is.
Lehet valahol kevesebb, de valahol legyen igenis több.
14.vagyok.
Én megértem, egyébként mindenkinek vannak elvárásai, valakinek több valakinek kevesebb. Nyilván nem akarsz olyabnal lenni aki ennek nem felel meg, és ez nem is baj!
Értékes? Mariah Carey lábai egymilliárdot érnek. Legalábbis a biztosítójának:
Az értéket nem pénzben mérem. Az nem érték, csak egy eszköz.
Bár ezzel az eszközzel sok mindent ellehet érni, és meglehet valósítani, de én még mindig azt hiszem, hogy boldogságot nem lehet vele vásárolni. Persze jó ha (sok) van, de ez még mindig a nem fontos számomra kategóriába tartozik.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!