Kezdőoldal » Tini párkapcsolatok » Randizás » Hol találhatnék egy értékes...

Figyelem! A Tini párkapcsolatok kategória kérdései 16 éven felüli látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 16 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Hol találhatnék egy értékes lányt?

Figyelt kérdés
22/F

2015. jún. 18. 09:09
1 2 3
 21/27 anonim ***** válasza:

Ahogy John Travolta egyszer egy klasszikusban mondta: "Ennyi édességtől kilukad a fogam". :D

Ennyire csöpögni, ember...

Neked nem nő kell, hanem valami tini szerelmes regény nem létező főszereplője. :D

2015. jún. 18. 11:55
 22/27 A kérdező kommentje:

Hol csöpögtem ember? Mutasd már meg! Nem mézes mázos kiscicát kértem, masnikkal befont hajjal, meg piroskának öltöztetve...

Bocsánat, hogy merek igényeket elvárni a nők felé.

Nem csak a jó kislány kell. Mellette kell minden mi szemnek szájnak ingere.

Pl: Simán beleszámít az értékes nő kategóriába, hogy legyen egy vadmacska. Mind ágyon belül, mind azon kívül.

2015. jún. 18. 12:10
 23/27 anonim ***** válasza:

"Értek számomra minden mi többé tesz egy nőt, és jobb emberré. Ami kiemeli az átlagtól. Minden amitől látom, hogy ragyog. Csillog a szeme, és csordultig van életerővel. Épeszű értékrenddel rendelkezik, és látja, hogy mi a fontos.

Kedves és nyitott. Tud szeretni, és nincs telis tele lelki sérülésekkel. Jókedvű és mosolygós. Nem a külső számára a legfontosabb. Nem a rúzs a legjobb barátja és kiegészítője.

A legszebb dolog, amit visel a mosolya. :) Számomra az a nő értékes, akiről leérzem, hogy Él és nem csak létezik."

"Az értéket nem pénzben mérem. Az nem érték, csak egy eszköz.

Bár ezzel az eszközzel sok mindent ellehet érni, és meglehet valósítani, de én még mindig azt hiszem, hogy boldogságot nem lehet vele vásárolni. Persze jó ha (sok) van, de ez még mindig a nem fontos számomra kategóriába tartozik."

Itt csöpögtél.

2015. jún. 18. 12:14
 24/27 A kérdező kommentje:
Akkor csöpögtem. EZ VAN!
2015. jún. 18. 12:31
 25/27 anonim ***** válasza:
Bizony, ez van. Elég szánalmas - mint, ahogy erre itt már többen rá is mutattunk.
2015. jún. 18. 12:32
 26/27 anonim ***** válasza:

Szerintem egyáltalán nem csöpögsz, csak túl romantikus vagy. Az h egy lány mennyire értékes, abszolút relatív. Az érték minden emberben más: van aki kiemelkedően intelligens, van aki rendkívül vidám és empatikus stb.

Az a lány aki neked lett teremtve a te szemedben akkor is értékes lesz, ha más nem lát benne semmit.

16l

2015. jún. 18. 23:03
 27/27 anonim ***** válasza:

azért nyálas, mert a leírásodban semmi konkrét nincs, minden második lányra ráhúzható az, amit leírtál. rendes, kedves, szeretnivaló, vidám, stb.

ehhez kár volt ilyen körítést adni.

2015. jún. 19. 10:37
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!