Kezdőoldal » Tini párkapcsolatok » Randizás » Várjak vagy írjak neki én?

Figyelem! A Tini párkapcsolatok kategória kérdései 16 éven felüli látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 16 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Várjak vagy írjak neki én?

Figyelt kérdés
Az történt, hogy tegnap kavartam egy sráccal, beszélgettünk és olyanokat mondott hogy nagyon tetszem neki, szimpatikus vagyok neki, nagyon bír. Viszont elég félénk típus, úgy köszöntünk el, hogy majd Facebookon beszélünk, várjam meg míg rám ír vagy kezdeményezzek? Ő nem igazán jó a csajozásban állítása szerint, és ez látszik is néha rajta.
2015. jún. 17. 18:22
 1/1 anonim ***** válasza:
Várj,ha nem reagal egy ido utan irhatsz neki,es akar szova is teheted h "nem azt mondtad h beszelunk" vagy ilyesmi.
2015. jún. 17. 18:51

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!