Amennyiben még nem vagy 16 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Hogy kell plázában csajozni?
Tudtok módszereket, történeteket plázában csajozasról?
Észrevettem h a plázákban, foleg a "PÁWA" 3. Betűjével kezdődő plázában olyan jó csajok vannak elszórva... És gondoltam valamit lépni kéne, szoval valakinek valami tippje?
Koszi
17/l
Viccltem..
17/f
Na mindegy...
Kösd fel a gatyád, ha ilyen viccekkel akarsz a Westendben nőket felszedni
18F
-Szia.Téged nem Lucának hívnak?
-Nem
-Ja akkor bocsi.Hasonlítottál valakire.Merrefelé mész?
-Xyz felé
-Nem mehetnék veled?
A többi magától érthetődő.remélem tudtam segíteni, sok sikert.
Én akkor azt mondanám, hogy valahonnan tudom a nevét, de nem tudom honnan.
vagy a vezetéknevére is rákérdeznék, abba már csak nem gabalyodsz bele
ez a sz.a.r módszer tudod hogy működne?
-Szia.Téged nem Lucának hívnak?
-Nem
-Ja akkor bocsi.Hasonlítottál valakire.Merrefelé mész?
- Nyilván nem arra amerre Luca :)
és azzal a lendülettel ott is hagyom :D komolyan... erőltessétek már meg magatokat
Kedves 7es!
Nektek semmi sem jó? Írjál már pár olyan szöveget, ami neked "megerőltetés" a fiú részéről!
alapból semmi előre kitalált sablonszöveg nem jó...
de nekem volt pl olyan hogy egy kocsmában voltam, összefogtam a hajam és megkérdeztem egy barátnőm hogy jó így?? ő meg nem figyelt pont és egy pasi mellettem megszólalt hogy neki tetszik a copfom :D ennyi, nem kell semmi hatalmas dologra gondolni, odafordultam és elkezdtünk beszélgetni. helyzetfüggő... el kéne felejteni ezeket az idióta szövegeket
Csak szimplán odamész a lányhoz, bókolsz neki, milyen csinos, szép, egyből kiszúrtad stb., és ezzel meg is van az alaphangulat. Utána jöhet a hazakísérem Lucát duma :D
Vagy egyből kezdheted valami béna poénnal. Attól oldódik a feszültség.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!