Kezdőoldal » Tini párkapcsolatok » Randizás » Flörtöléshez tippek?

Figyelem! A Tini párkapcsolatok kategória kérdései 16 éven felüli látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 16 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Flörtöléshez tippek?

Figyelt kérdés
Haverral akarunk menni hétvégén este a város központjába(ott mindig sokan vannak),és mindig azon agyalunk hogy hogyan szerezzünk magunknak csajt,hogy menjünk oda hozzájuk.. Na de mindig az akadályoz meg hogy mit mondjunk nekik ha odamegyünk? Mivan hogyha pont valami ri*bancot fogunk ki aki nem annak látszik de mégis az?Mi van ha csúnyán visszautasít és nagy égés lenne?Sose szólítottunk még le ismeretlen csajokat de multkor majdnem végül nem lett belőle semmi..Gondoltunk először bemelegítésként csajokat kérdezni hogy hány óra? Na de hogyan tovább?Padra üljünk a csajok mellé? Szóval mivel még nem csináltuk (de mind2 őnknek nagyon kéne csaj) eléggé tapasztalatlanok vagyunk ebben az ügyben,mind2 en jól nézünk ki de bizonytalanok vagyunk és nem merünk belekezdeni.. Valami ötlet ami beválna? Értelmes válaszokat légyszi
2015. jún. 16. 01:32
1 2
 11/20 A kérdező kommentje:
#2 Nem egymás szerint nézünk ki jól,szép csajok is mondták már hogy szép vagyok,általában tőlük 8-9 pontot szoktam kapni,haveromat nem tudom de neki sincs gond a kinézetével szerintem
2015. jún. 16. 22:19
 12/20 A kérdező kommentje:
#3 Mi a kínos kifejtenéd bővebben?hogy tudjam min változtassak :D
2015. jún. 16. 22:20
 13/20 A kérdező kommentje:
#4 Szerintem is fontos a szemkontaktus de akkor úgy hogy pont szembe üljünk a csajjal,mi pont így akartuk csinálni de végül nem mertünk oda menni meg nem volt nekünk hova ülni hogy szemezhessünk,csajok a padon ültek,de a másik oldalon nem volt pad ahova leüljünk és még sötét is volt az utcán :D De am ha lenne pad és leülnénk velük szembe de ők felkelnének akkor az annak lenne a jele hogy nem jövünk be nekik?
2015. jún. 16. 22:26
 14/20 A kérdező kommentje:
#5 Én azt hogy hány óra azt csak olyan gyakorlásnak szántam ilyen bemelegítés :D De persze ha ráakadok egy olyan csajra aki tetszik szerintem folytatnám a beszélgetést..És am mit mondjak akkor ha már odáig eljutottunk hogy elkérjük egymás számát és akkor meglátja hogy valójában van telefonom megnézhettem volna az időt? Hazudjak neki vagy mi? Erre a helyzetre is kíváncsi lennék :D
2015. jún. 16. 22:31
 15/20 A kérdező kommentje:
#6 Mért lenne az? :D
2015. jún. 16. 22:37
 16/20 A kérdező kommentje:
#7 Az is jó öltet de valójában én se jártam arrafelé még nagyon xD
2015. jún. 16. 22:38
 17/20 A kérdező kommentje:
Azért írtam mindenkinek külön mert unatkozom :D
2015. jún. 16. 22:38
 18/20 anonim ***** válasza:

Nehogy valami gáz ismerkedős dumával állítsatok be, mert akkor buktátok.

Nem dohányoztok véletlenül? Én a nőim felét úgy ismertem meg, hogy tüzet kértem tőlük az utcán. Persze volt nálam, csak hazudtam :P ha nem cigiztek, ezért rá ne szokjatok !!:D

Próbáljatok valami hasonló okot kitalálni ti is. Pici iszi előtte belefér, úgy nem fogtok szorongani. Persze nehogy büdösek legyetek a piától vagy ilyesmi.

F18

2015. jún. 17. 01:56
 19/20 A kérdező kommentje:
Mi lenne a gáz ismerkedős duma és mi a helyes? Nem cigizünk,inni szoktam inni de most nem nagyon akarok mert sok mindenre kell majd pénz
2015. jún. 17. 13:58
 20/20 anonim ***** válasza:

Legyetek lazak viccesek es foleg szemezzetek masokkal:D

Ha valakivel megvan a szemkontaktus siman odamentek es elkezdetek beszelgetni.Barmirol..

A legkonnyebb buliba becsajozni..Ott csak elhivsz valakit tancolni,meghivod egy italra.Buliba a LEGKONNYEBB.Utcan neccesebb de buliba nem szabadna h gndot okozzon.;)

2015. jún. 17. 15:56
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!