Kezdőoldal » Tini párkapcsolatok » Randizás » Flörtöléshez tippek?

Figyelem! A Tini párkapcsolatok kategória kérdései 16 éven felüli látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 16 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Flörtöléshez tippek?

Figyelt kérdés
Haverral akarunk menni hétvégén este a város központjába(ott mindig sokan vannak),és mindig azon agyalunk hogy hogyan szerezzünk magunknak csajt,hogy menjünk oda hozzájuk.. Na de mindig az akadályoz meg hogy mit mondjunk nekik ha odamegyünk? Mivan hogyha pont valami ri*bancot fogunk ki aki nem annak látszik de mégis az?Mi van ha csúnyán visszautasít és nagy égés lenne?Sose szólítottunk még le ismeretlen csajokat de multkor majdnem végül nem lett belőle semmi..Gondoltunk először bemelegítésként csajokat kérdezni hogy hány óra? Na de hogyan tovább?Padra üljünk a csajok mellé? Szóval mivel még nem csináltuk (de mind2 őnknek nagyon kéne csaj) eléggé tapasztalatlanok vagyunk ebben az ügyben,mind2 en jól nézünk ki de bizonytalanok vagyunk és nem merünk belekezdeni.. Valami ötlet ami beválna? Értelmes válaszokat légyszi
2015. jún. 16. 01:32
1 2
 1/20 A kérdező kommentje:
Ja és ahol a városba járkálni szoktunk az utcákon ha pl két csaj ül a padon hogy üljünk oda hozzájuk hogy ne hajtsanak el? Na meg az ilyen klubok ahol megy a zene meg tánc stb ott hogy?
2015. jún. 16. 01:38
 2/20 A kérdező kommentje:
És valójában a jövő hétvégén a fő célunk az hogy csajt találjunk magunknak és hazakísérjük
2015. jún. 16. 01:41
 3/20 anonim ***** válasza:
Konkrétan elnevettem magam miközben ezt olvastam :'D hány éves vagy 14?
2015. jún. 16. 01:43
 4/20 anonim ***** válasza:
Amúgy lehet hogy csak egymás szerint néztek ki jól :D
2015. jún. 16. 01:45
 5/20 anonim ***** válasza:
Hát ez így nagyon kínos. Straight white fuckboys
2015. jún. 16. 07:12
 6/20 anonim ***** válasza:
Először csak próbáljatok szemkontaktust találnia kiszemelt lánnyal, és ha ő is sokáig néz valamelyikőtöket, akkor menjetek oda hogy Szia, hol laksz? Mi a neved? Ha látszik rajta, hogy érdekli valamelyikőtök akkor mondhatjátok a hazakísérést, kérdezhetitek a hobbijáról stb.
2015. jún. 16. 07:40
 7/20 anonim ***** válasza:
én ugy szedtem fel a mostani pasimat hogy megkérdeztem hány óra :D utána megkérdeztem a nevét, korát és hasonlókról beszéltünk :) de vigyázz hogy először ne túl személyeset
2015. jún. 16. 08:44
 8/20 anonim ***** válasza:
A ti esetetekbe a szia cica van gazdád? kezdés a megfelelő :D
2015. jún. 16. 11:24
 9/20 anonim ***** válasza:
Menj oda kérdezd meg leülhetsz e leülsz megkérdezed mit csinálnak itt gyakran van e itt mert még nem láttad erre felé bemutatkoztok stb stb stb
2015. jún. 16. 22:01
 10/20 A kérdező kommentje:
#1 Mért lennék 14 éves? 18 vagyok és a haverom is és mi olyan nevetséges ezen? :D Nem volt még csajunk ilyen szerencsétlen barmok vagyunk ennyi,de legalább megyünk a csajok után este ahelyett hogy kockulnánk egész éjszaka.. Egyszer úgyis oda fogunk menni hozzájuk csak kell egy kis gyakorlás nem megy máról holnapra :D
2015. jún. 16. 22:15
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!