Figyelem! A Tini párkapcsolatok kategória kérdései 16 éven felüli látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 16 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 16 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Szerintetek mit csinaljak? Elhivjam?
Figyelt kérdés
Mar egyszer talalkoztunk es azt is en emlitettem. Azota is szinte minfen nap beszelunk, meg mondta nem egyszer is h majd a kovetkezon igy ugy... De azota se hivott el. Szerintetek megint emlitsem neki? Az a baj h en mar unom ezt h csak facebookon beszelunk:/2015. jún. 13. 22:48
1/3 anonim válasza:
Először is fiú vagy vagy lány? :)
2/3 A kérdező kommentje:
Jajj lemaradt bocsi, lany vagyok:)
2015. jún. 13. 22:58
3/3 anonim válasza:
Első vagyok. Lányként adok választ. Szerintem a fiú csak fél elhívni. A fiúknak sokkal nagyobb a szájuk facebookon mint élőben ezt tapasztalatból tudom :D nyíltabbak ott mert akkor nem látod őt. Szerintem amikor találkoztatok akkor is nagyon zavarban volt. Ezen kell javítani. Mondd neki h hiányzik meg ilyenek akkor tuti beadja a derekát. ;) 18/L
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!