Mit csináljak? Elhivjam őket?
Figyelt kérdés
Nemrég költöztem át egy másik városba ahol szereztem "barátokat" vagyis inkább ismerősöket. Hamarosan lesz a születésnapom és nem tudom hogy meg e hívjam öket? Ök a sajátjukra engem nem hivtak meg...
Akkor most magam ünnepeljek mint az elmúlt években? Vagy? :-/ 16/L
2012. szept. 16. 18:30
1/4 anonim válasza:
hát ha nem hívtak meg :S nem tudom.. hogy jó ötlet e :) meg próbálhatod azért :D
2/4 anonim válasza:
nyilván neked többet kell tenni, h befogadjanak. nekik megvan a baráti körük. neked viszont még nincs és szeretnél. Sztem tökéletes alkalom rá h jobban összebarátkozzatok. és egy kedves gesztus is lenne.
3/4 anonim válasza:
Hívd el őket és b*sszatok be mint az állat, ettől jobb haverkodás nem kell! :D
de látom, hogy 16 éves lány vagy, szóval inkább azt javaslom, hogy szimplán hívd el őket, ha eljönnek akkor okés a dolog, ha nem akkor meg nézz új barátok után :/
4/4 anonim válasza:
Hát neked elég kellemetlen lehet, hogy ők nem hívtak meg. Én azt mondanám, hogy ne hívd meg őket, de ha meg nem hívod meg őket, akkor nem fogsz tudni beilleszkedni. Hívj meg engem. :D 17F
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!